Mardi Gras och tillökning

eller fettisdag som det heter här i Sweden you know...
Klart det blev semlor idag , färska sådana från Umans Bageri Kanongoda men stora som hus , och jag tog min till förmiddagsfikat - hur korkat som helst ... jag blev Mätt !!!

Stort GRATTIS till tjejen som fått tillökning i dag nio stycken var det senast jag hörde nåt ... hoppas bara det går bra för mamman, valparna och "mormor " Anna !!! Hoppas det blir flera av de här sötingarna som "hjälper" till med sånt här nu då !!!

Badade på badhuset med lilla kärleken i dag - och jag måste bara säga att jag önskar verkligen att vi skulle kunna få till ett fräschare badhus här i samhället !!! - I dag var vi själva i varma bassängen så vi simmade och njöt, rodde till Afrika, till krokodilerna,lejonen, aporna och elefanterna ...
Tur att de var snälla i dag !!! Vi kom levande därifrån !

Och XX jag säger inget mera om det där...nu sköter jag mitt ... men jag har kvar min åsikt ... om det sköts snyggt vill säga !


Sen säger jag igen " Ta ingen skit " Godnatt på er !

Kommentarer
Postat av: Linda

He he, första gången jag följde med eleverna till badhuset så bara gapade jag över hur äckligt det är! Det luktar mögel, kliar under fötterna och så fragade jag (lite dumt) var den stora bassängen var... ungarna skrattade och sa: " men är du blind, den är ju HÄR!" Eh.. jaha..

Verkligen inte fresh för fem öre. Det där "fönstret" eller vad det är rätt fram.. är det ett fönster eller...för det gårju inte att se ut...?

2008-02-06 @ 09:28:51
URL: http://www.linda1979.blogg.se
Postat av: StAnnapanna

Ha ha ja du vi är ju som vana vid det här men det är verkligen inte fräscht , och man "renoverar " lite nu och då men jag vet inte om jag ser några förbättringar... synd att det ska kosta så mycket pengar att bygga ett nytt! Men det skulle nog vara bra för hela samhället om man fick till ett bra badhus m lite rutscbana, bubbelpool, relax,klättervägg,fik, ja lite aktiviteter det skulle nog dra/ få folk att stanna kvar en stund !

2008-02-06 @ 11:00:58
URL: http://ludvigssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0