Älva-åring och Ikea

var en snabbis till Sundsvall i fredags. Returnerade ett stycke hund till lycklig husse och passade på att besöka stadens stora köpcenter. Blev inte mycket handlat men nån kasse eller två lyckades jag dra ihop. Examen har bevistats med söta fröken liten (snart stor) Kärlek


Efter examen blev det studenten


Så igår den 14 var det elva år sen lilla K såg dagens ljus. Finaste goaste tjejen - tårta blev det naturligtvis enligt önskemål.

Idag har jag ägnat mig åt rapportskrivning, excel och palt.
Imorgon är en annan dag!


Bal och examen

Nu är det sommarlov för familjen, även om sönerna och föräldrarna ska jobba. Två veckors semester har vi planerat in - men inte planerat vad vi ska göra de två veckorna.
Den som lever får se brukar det heta.
 
Jag har kvar en rapport jag jobbar på som jag vill hinna färdigt. Målet är innan midsommar även om jag inser att det kommer at bli tufft. Men jag knatar på sakta men säkert. Har ju som varit en hel del pyssel de senaste veckorna, både på jobbet med tre nyanställda pärlor som kommer att jobba med oss i sommar och framöver hoppas jag, samt bal och födelsedagar och examen och studenten som var idag.
Sen har ju Sivan en friare på besök. Jag hade hoppats på valpar - men vi får se. Blir det nåt får vi köpa trisslott - han har som svårt att nå upp. Men en fin friare är det. En taxherre vid namn Dobby som är väldigt trevlig att ha att göra med.
Har druckit tallbarrsvatten för att precis som i fjol försöka undvika allergin. Vi får se om det håller lika bra som i fjol. Då var ju sommaren så dålig så då gick det bra, få se nu vad som händer. Riktigt lika bra blir det inte, jag har redan haft känning, dock inte så dåligt som det brukar bli.
 
Håller som bäst på att baka dessutom eftersom vi har en liten söt tös som fyller Älva år på lördag.
I morgon åker jag till Sundsvall för att returnera taxherren, blir nog nåt besök på IKEA skulle jag tro.
 
En bild på sonen med sin goda vän på balen. De var så fina så fina så fina....

Har haft tårar i ögonen hela dagen... känns som - förlust av något som jag inte ens visste fanns, sorg över nåt som jag aldrig vetat att jag skulle sakna eller ens om det skulle varit så som jag ser det idag... 
Känns som att man inte vet nåt - om nåt.
Tacksamhet över människor som förvånar mig och som jag känner att jag gärna ger en till chans.
Besvikelse över bristande ansvarstagande och
Tacksamhet över det som faktiskt är...
Tack för dagen, känslan, tårarna, skratten, glädjen - och tårtan :-)
 

RSS 2.0