Vackert

vackert väder några dagar - men sådär halvfint så jag har inte riktigt hunnit med att ta vara på det. Jag har jobbat på förmiddagarna och hunnit hem nån timme efter tre ungefär. Har varit och kollat lite kakel och tapeter idag - bara för att få lite koll på läget. Kaklet tror jag är klart men det var ju tapeter. Jag läääääääääääääääääääängtar ! Tills allt är klart. Och gruvar för jag har fler planer...

Har hunnit gå en promenad efter veckostädningen - skönt säger jag bara. Är några dagar sen sist då jag känt mig så slut på, förkyld/allergisk och allmänt ur form. Men nu kan jag vara på g - kanske.
Har packat då jag och barnen drar t Tärnaby och Joeström i morgon. Det är gränsmarknad med Brolle på festplatsen som sagt. Han lockar och drar men vi får se.
Känns rätt okej även om vädret gärna fick vara något bättre - det blåser som kallt, vi är ju lite sugna på vattenskidåkning och båtluffning.

<Hopp och önskan om bättre väder överlämnas här till högre makter >

<3<3<3

Hemma

Hemma igen vilket är rätt skönt, tvättberg som är enromt, jobbhögar som vuxit katastrofalt, men det hör till... Har hunnit jobba undan en del både här och där vilket är skönt. Hade tänkt gå hem tidigt idag och dra t Lycksele badpark, då solen behagade lysa idag - men trots sol var det sämre med värme. Och lite kärlek drog till Åsele med kompis på Sean Banan. Kul för henne !!! Så det blev ingen badpark och jag siktar på Brolle på Udden i Tärna på lördag - tror jag...
Har ikväll fått gosa med söta kusinbarnet som var på besök. Jeeeeeeezus vad små de är liven - 7 vecoor gammal- ung. Söt som socker.

Annars då - nya köket bara väntar på montering, men det dröjer till alla är tillbaks från semester. Så den som väntar på nåt gott..

Känner mig lite så där - ni vet... snart är sommarn över, trist tråkigt, snart är det jul, tiden går, barnen växer, jag hinner inte med, trist, tråkigt, down, skulle vilja se en kärleksdraveldramatristsorgliggråtafloderfilm så jag får riktigt böla en stund. Så kanske det går över - och samtidigt så är det väl bra det känns lite sådär downtown så blir det bättre en annan dag. Skulle vara jobbigt om livet var på topp jämt. Jag menar hur vet man då om det är bra eller om det bara är jämnjävligt ?

Ja ja slut på mitt dravel för ikväll.

Regnet strilar ner

droppar ner öser ner rinner ner och häller ner. Men jag njuter med ett glas rosé i förtältet. Maken har diskat efter den goda middagen. Fredagsmyset står för dörren. Ikväll är sista kvällen innan hemfärd i morgon efter hockeymatchen vi ska se på där mellankillen deltar. Härliga tider. Han längtar redan till Ramsele. Lillasyster med. Men hon gruvar väl lite också. Innan Ramsele v 32 händer massor med annat. Spännanade tider härliga tider. Jobb och nöjen om vartannat. Igårbesökte vi IKEA med inhandling av diverse onödiga nödvändiga prylar. Hannäven med att äta en glass vid Kukkola forsen. Den ni.
Nu fredagsmtys med la Familia 4/5.


Harju och Omark deltar i dagens ispass - h...

2012-07-11_13_23 (MMS)

Harju och Omark deltar i dagens ispass - häftigt !!!


Sivan vill också ha en egen ren hemma i bu...

2012-07-11_10_16 (MMS)

Sivan vill också ha en egen ren hemma i buren på gården - gissar att även husse skulle tycka det var en höjdare!!!


Bilbingo i Övertorneå med 40000 kronor i p...

2012-07-10_21_02 (MMS)

Bilbingo i Övertorneå med 40000 kronor i potten. Spännande är det !!!!


Första träningspasset - tränaren kommer fr...

2012-07-09_11_08 (MMS)

Första träningspasset - tränaren kommer från Canada o pratar bara kanadensiska. Acres hockey. Han lägger upp hela veckans upplägg. Häftigt m trespråkig träning. Finska Svenska o Kanadensiska. Svårt för de finska barnen som bara förstår finska. Men skoj m nya övningar !!!


Övertorneå

Har vi landat i - härligt väder har vi, sol och varmt. Men mygg - massor med Mygg. Inatt när vi kom var det ösregn och gissa bara hur myggen är då, Energiska.
Men resan gick bra, och framme är vi.
Förtältet är med och pinnarna likaså. Vi har  fått upp allt, sonen som fyllde tonåring, har hunnit göra testet på utrustningen inför veckans hockeyskola. Herr lägergeneral Omark har informerat om att det är en Kanadensisk tränare som är här och ska ha en träningsdag, samt har lagt upp veckans schema för övriga ledare så det här kan bli lite spännande. Lite kärlek har badat i Torne älv och tyckte det var varmt, kan inte riktigt förstå det men...
Nu myser vi i husvagnen, framför tvn och njuter av solen som lyser in. I morgon hoppas vi på en dag i solen.


Hr dock inte hela familjen med- lite trist men hundvakten är hemma och jobbar ! Så kan det vara !
Ha det gott alla!

Mr Årets Kommunbo !

Jag är så stolt över honom - och han är lite generad över alla hejarrop och positiva kommentarer. Men han är så bra <3Och JA jag tar åt mig liiiiiiite grann av äran ....

Men bara lite ;-)

Ha en bra dag allihopa - det tänker jag, jobbar några timmar sen blir det semester - en dag eller två. Okej kanske några till :-D

RSS 2.0