Liten kärlek på sin första prao. Klorkan ä...

2012-04-27_05_52 (MMS)

Liten kärlek på sin första prao. Klorkan är före sex på morgonen. En glad tjej full av spänning o förväntan !


Full fräs

Förra veckans förkylning har lagt sig, men det tog ett tag. Och mycket krafter. Jag hade två eftermiddagar hemma i soffan då jag kände att jag inte riktigt hade ork och kraft att göra nåt vettigt på jobbet.
Onsdag fick jag hjälp att lägga in nytt bokförings - och faktureringsprogram på jobbet= mycket nytt som ska in och börja fungera. Jag har full huggning med att överhuvudtaget komma igång med detta. Trevliga möten hade jag, energigivande sådana där vi jobbar på bra. Hoppas och håller tummarna att vi får till detta SNARAST ! Men ibland mal kvarnar långsamt.
Ryggen ville inte riktigt bli bättre, det gick upp och ner, torsdag var jag på gymet och försökte stretcha till den. Vilkte resulterade i att jag på fredagmorgon innan vi skulle dra till Umstan fick uppsöka hjälp AKUT- jag kunde nästan inte gå. Men tack vare sjukgymnast Lars så kunde jag genomföra helgen - något mycket ordentligt stukad och försiktig. Men ändå. Takida var på Umstan och jag fick njuta av dem Live igen. Två år sen sist och det är en upplevelse. Åhhhh vad jag njöt. Dessutom fantastiskt sällskap som gör livet värt att leva. För plånbokens skull så var det ju en fördel att min rygg inte var med, jag hade inte fokus på shopping egentligen. Men nog blev det lite ändå. Söndagen tog jag det rätt lugnt, fikade på fina cafeet Erikas, jättegott fika. Med bästa sällskapet där också, jag har sån tur och sån förmån att få umgås med så bra folk. Härligt !
Idag blev det en tur t Lycksele. Skola för mig, Lassa för sonen, mormor följde med och underhöll samt shoppade lite. En bra dag med mycket ös. Igen.
Hann faktiskt jobba några timmar ikväll när jag kom hem. Måste som försöka ta mig ifatt.

Förresten - utvecklingssamtal. Check !!! Nöjd !


Kraschlandning

Med kvasten rätt ner i soffan efter en kanonskön och härlig vecka i glada vänners och härliga ungars lag.
Jag har jobbat lite mellan varven för att inte högarna ska växa, lite svårt nu bara då jag byter bokförings och faktureringsprogram men jag hoppas få flyt i det med.
Vi hann skotra även måndag en stund, lite försiktigt då min rygg fortfarande protesterar, eller ja hela kroppen nu faktiskt. Tisdag jobbade jag, onsdag jobbade jag också fram till eftermiddagen då vi  drog till stugan i Joeström till systeryster, hennes familj ett extrabarn och svågerns bror med familj - vilka då är mannen, frun och trillingar som är 2,4 år gamla samt deras storebror 4,5 år. Härliga ungar med massor med fart. Så skoj att äntligen få träffa dem. I fjol blev alla sjuka till höger och vänster så då blev det ingen date. Men nu hann vi äta middag och försöka surra mellan buset. Fiske och lite skoterkörning blev det på torsdag. StorKillen fick ragga lite skoter och vi andra bara njöt av fjälluften innan vi drog hem. Fredag jobbade vi och drog ut på eftermiddagen en stund på isen och Liten Kärlek drog upp typ tio abborrar ungefär. Häsligt solsken och en riktig hämta energidag.
Igår lördag packade vi ihop oss och drog till Skellefteå, vi hade sån tur och fick två duktiga tjejer som skötte ruljansen på macken med bravur så vi fick en heldag. Vi shoppade lite, åt lite, såg Johan Forsberg ( SAIK) äta på stan och sen drog vi på Arenan. Tyvärr så förlorade "vårat" lag. Surt för det verkar kört. Men vad gör väl det i långa loppet. 
Idag har jag och liten kärlek som sagt kraschlandat i soffan med en rejäl förkylning. En sån där som en riktig karl jämför med att föda barn. Jag har försökt göra utryckningar i en garderob och det gick väl sisådär. Sen landade jag i soffan igen.
EFTER att jag övningskörde med STORKILLEN... Fattar ni hur fort tiden går, nyss sköt han älg med träbössan i skogen och körde trehjuling till macken och nu ÖVNINGSKÖR vi ... Han fyllde ju sexton så det är två år kvar till kortet. Men vi ska träna.
Påsken

Helt suverän helg så här långt. Maken har fått vara ledig mest hela tiden, solen har skint, elden har rykt och fiskarna nappat. Vi har haft sköna dagar på skotrarna på isarna i snön och med glada vänner. Bastu och bad i isvak blev det för en del av familjen i fredags. Inte för min del men för tre andra.
Storkillen fyllde 16 år igår så vi firade honom hela dagen. Farfar och hans Aine hängde med ut på tjärnen och fiskade och fikade. Mamsen var också med och goda fina vännerna.
God middag med tårta till efterrätt blev det också - även det i lag med fina vännerna. Idag har vi också varit ute och njutit. Nu har grabbsen i familjen dragit iväg ut på stugmys i kojan. Liten kärlek och jag njuter hemma då min rygg verkar protestera mot lagmasken - eller nåt.
Biljetter är bokade till match till helgen i Skellet.
Storkillen har säkrat skoterkortet.
Allt är frid och allt är fröjd.

Hoppas ni övriga har en härlig påsk och njuter. Önskar er allt gott ! '

Kramar.

Vännäs tur och retur

Lördagen bjöd på plugg, hockey där Mododamerna tog hem SM-guld och vi har TRE Storumanflickor i laget som nu bär guld runt halsen. Jag är så glad och stolt över dem ! Duktiga brudar.
Sen blev det fiket en stund för en fika och surr med en av de godaste vännerna. Hann städa och plocka men inte baka det jag tänkt innan jag och mellanKillen drog till Vännäs. Det blev bara vi - lite trist men så blir det ibland. Bodde på mysiga hotellet i Vännäs och det kändes som vi klev in i Spökhotellet - charmigt var det så nånting och gott sov vi. -9 grader kallt när vi klev ut i morse, men skönt och klart lite sol var det. Annat blev det efter nån timme inne i hallen. Då var det snö, snö och åter snö. Tur det fanns ett klubbrum att hänga i. MellanKillen nötte på rören hela dagen. Samt hade jobbig fys igen. ( sist hade han träningsvärk i flera dagar) En bra dag. Men jobbigt att köra hem när det var skitväder hela vägen utom  sista 8 milen. Väl hemma blev det hockey igen - på tv´n Skellefteå åkte på stryk i Hovet. Nya tag på tisdag.
Sen har jag tränat på min muntliga redovisning som ska framföras i morgon.
Alltså i morgon bär det av till Lycksele.
Ha en skön söndagkväll!


RSS 2.0