Myrfotboll

Nu är den över, årets skitigaste helg.
Jag har haft det gott, kanonväder, god mat, trevligt sällskap och jag har sett fotboll utemellan annat stök hemmavid.
Killarna har spelat i vartsina lag, yngre killens lag vann första matchen för deras lag någonsin. Han fick dessutom hederspris för att han roddat ihop laget MILF-Hunters två år i rad och nu äntligen till sista matchen raggat och tjusat på sina polares morsor så fick han napp då två av mammorna ställde upp (och spelade). Jag gillar inte heller namnet, men vad göra?! Det finns annat jag kan bråka om. Jag ler lite och skakar på huvudet, hotar med att nästa år har vi dragit ihop ett mixlag som heter MILF. Då byter dem namn säger han. Kanske det är enda sättet?!
 
Äldre sonens lag spelade till sig en plats i finalen - de vann i fjol och förlorade tyvärr i år. Jag tycker verkligen de gjorde sig förtjänta av vinst, då jag upplever att de har domarna emot sig redan när de kliver på plan så ska jag ändå inte skylla förlusten på det. Det andra laget gjorde mål på en snygg straff. Tyvärr.
Men det är så med spel, ibland vinst och ibland förlust. :-)
 
Skoj att de spelade i alla fall och vi hoppas på fortsättning nästa år - de gör det kanonbra alla som fixar och donar och ställer upp. Även domarna!!! :-D
 
Idag har jag ägnat mig åt den förgrönade rapporten. Jag sliter ont med den känns det som även om det närmar sig nu, har några bitar kvar. Kan bli stora bitar jag vet inte. Men jag närmar mig.
 
Och förresten - fick ett positivt besked i lördags. Härliga tider nya tider! Spännande värre! Både för mig och andra :-P
 
 

Blandade känslor

Ser fram mot helgen, eller inte. Jag har som blandade känslor. Konstigt nog så sitter det i kroppen. I Hjärnbarken. Minnen, som poppar upp ett år senare. Och ja - jag är glad, samtidigt som jag är så fruktansvärt ledsen och bara känner för att gråta utemellanåt.
Så här är det. Livet går vidare och vi lär oss leva med och utan och med igen.
 
Killarna ska mötas i första matchen i swampsoccern i morgon. Kl 16. Undrar vem jag ska heja på? De som tog hem guldet i fjol eller de som hade som målsättning att sätta sitt första mål?! Jag hejar ju på båda förstås. Så gott det går. Lite sympati och en önskan om ett mål för det yngre laget.
 
Ledighet väntar nästa vecka och en färd med husvagnen om allt går som vi tänkt. Det återstår att se. Killarna blir hemma till att börja med, sen får vi se om mellankillen kommer till oss. Hoppas det.
 
Väntar på besked dessutom, inget är som väntans tider. Om det är meningen blir det så, annars så löser det sig ändå. Men jag kan inte låta bli att hoppas litegrann i alla fall?! Som sagt blandade känslor.
 
Väntans tider, ska jag säga, en vän var lycklig idag då hennes vän fått tvillingar. Häftigt!
Häftigt också med nya storumanbor. Skoj! Kanonbra tror jag det blir. Släkten är värst ;-)
 
Lilla K har börjat virka amigirumis?! Tror jag det heter. Duktig liten kicka har jag!
 
Tjing sving päronpling!

Tjing!

Midsommar och storumandagarna har passerat, En kall midsommar, med helgrillat vildsvin och umgänge med goda vänner i Laisbäck vid Umstranden. Vackert och suveränt trevligt var det.
En skön helg i övrigt, där umgänge med långväga vänner även ingick en stund. Lite älgspan och lite andra trevligheter.

Veckan som följde var en stressvecka. Förberedelser och invigning av Uman Puls utegym, som äntligen är i hamn. Känns så skönt att vi fått till det vi som jobbat med det i många år och som verkligen fått prova på att kämpa, sätta mål och förverkliga ideér. Sånt härligt gäng som ingår så det är en förmån att få jobba med dem.
 
För arbetet med Uman Puls och utegymmet så fick föreningen under Storumandagarna ta emot ett stipendium från Storumans IK- en suveränt trevlig överraskning! Även om whiskeyrösten från lördagkväll inte kändes så representativ så kunde vi ta emot priset på scenen utanför Akkan på söndag.
 
Veckan i övrigt innebar en anställningsintervju som vi får se vad det blir av. Jag håller tummarna!
Och ett styrelsemöte - trodde jag, som visade sig vara lagt denna vecka istället så jag hade helt enkelt missförstått, åkte dit igår och skulle "möte".
Var enda deltagaren - IGEN. Jag hade missuppfattat dag - inte bara vecka... så nu är tanken att det ska bli ikväll. Hoppas jag...
 
Fredagen drog jag till Villis och träffade gamla studiekamrater. Så himlans trevligt att träffa brudarna igen. Skratta fick jag då så det räcker till nästa gång vi ses.
Passade på att hämta hem dottern som varit på ridläger en vecka. Förra veckan var hon på laisokläger. I veckan har hon vart i Övik med bästisen.
 
Skotertävling på vattnet, marknad, dansgala, marknad igen, fika och umgänge avslutade den stressiga veckan. Den här veckan är ambitionen att ta det lugnt... få se hur det går med det...
Får hem dottern ikväll i alla fall. Vilket känns helt galet skönt.
Nu ska jag ägna mig åt mitt verkliga datoruppdrag. Rapporten. Suck!
 

RSS 2.0