fin jaktdag !

En oväntat fin jaktdag har vi haft idag, trodde nämligen att det skulle regna idag så jag beordrade ut regnkläder på familjens älgjägare, men det har bara varit vackert väder med sol och lagomt varmt och skönt.
Men ni hör inte mig klaga minsta lilla - det har varit veckans bästa jaktdag -helt  klart !
Vi har jagat i veckan - jag har läst matte två dagar så jag har missat en jaktdag - men - prioritering handlade ju mitt liv om nu. Köket börjar närma sig, vi har för allra första gången idag börjat laga mat, så himla skönt känns det. Bra blir det också ! Bilder kommer så småningom !
Har börjat läsa matte och samhällskunskap, matten har jag börjat med redan - känns väl som jag inte har nån som helst kontroll utan jag är högaktningsfullt tacksam att jag har en svåger som är mattelärare. Samhälls har jag inte hunnit börja med - böckerna kom i förrgår. Det blir nog skoj !
 
I morgon blir det jakt igen, och styckning - det är väl egentligen jaktens "baksida" men gott är det när man tillagar köttet! Skulle bara behöva plocka lite lingon och kanske kantareller, men vi får se vad tiden visar. Och vad prioriteringen tillåter.
 
 

RSS 2.0