Myrfotboll

Nu är den över, årets skitigaste helg.
Jag har haft det gott, kanonväder, god mat, trevligt sällskap och jag har sett fotboll utemellan annat stök hemmavid.
Killarna har spelat i vartsina lag, yngre killens lag vann första matchen för deras lag någonsin. Han fick dessutom hederspris för att han roddat ihop laget MILF-Hunters två år i rad och nu äntligen till sista matchen raggat och tjusat på sina polares morsor så fick han napp då två av mammorna ställde upp (och spelade). Jag gillar inte heller namnet, men vad göra?! Det finns annat jag kan bråka om. Jag ler lite och skakar på huvudet, hotar med att nästa år har vi dragit ihop ett mixlag som heter MILF. Då byter dem namn säger han. Kanske det är enda sättet?!
 
Äldre sonens lag spelade till sig en plats i finalen - de vann i fjol och förlorade tyvärr i år. Jag tycker verkligen de gjorde sig förtjänta av vinst, då jag upplever att de har domarna emot sig redan när de kliver på plan så ska jag ändå inte skylla förlusten på det. Det andra laget gjorde mål på en snygg straff. Tyvärr.
Men det är så med spel, ibland vinst och ibland förlust. :-)
 
Skoj att de spelade i alla fall och vi hoppas på fortsättning nästa år - de gör det kanonbra alla som fixar och donar och ställer upp. Även domarna!!! :-D
 
Idag har jag ägnat mig åt den förgrönade rapporten. Jag sliter ont med den känns det som även om det närmar sig nu, har några bitar kvar. Kan bli stora bitar jag vet inte. Men jag närmar mig.
 
Och förresten - fick ett positivt besked i lördags. Härliga tider nya tider! Spännande värre! Både för mig och andra :-P
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0