B och vinlotteri med ladies

Hä ä som int som he bruka. Gick ut med Sivan nyss, hade på mig byxor, jacka och saknade mössa och vantar, det blåser och är endast ca 8 g varmt. Liten Kärlek hade lovikkavantar på sig på skolan. Igår och två veckor dessförinnan har vi gått i shorts, solat, badat, njutit av 20-30 gradig värme och nästan försmäktat ibland. Men som sagt - nu är det som vanligt - egentligen.
Har haft trevliga ladies här ikväll, vinlotteri stod på schemat. Mejan vann och vi andra försvann, fika och trevligt umgänge är dock inte fy skam.
Arbetsdagen har varit sisådär då åskan slog ut två av våra datorer och en switch som kopplar samman allt. Tänk vad beroende man är av datorn. Och ja framförallt internet. Bokföringen gick ju att pyssla med och som tur var jobbar jag med en fritidsdatatekniker som löste problemet efter en hel del grubblande.
OCH b i överskriften, det betyder - B i Engelska 6 och B i matematik 2. Känner mig rätt så nöjd med detta då betygsskalan är e för godkänt, sen blir det d, c,b och högsta betyget man kan få är a. Och kan tänka mig att det blir en fortsättning på pluggeriet då jag finner det synnerligen tillfredsställande med dessa utmaningar. Ska försöka hålla i med engelskan så jag köpte mig en bok på engelska som jag ska försöka börja tugga mig igenom ikväll. Hungergames. Spännande att se hur det fungerar.
Och annars då - det händer en del - precis som det brukar.
Häv ö najs däj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0