Snart är det Påsk !!!

Och just nu leder Skellefteå sin match m 5-1 och kommer att vinna, skönt säger jag :-)
Vi har haft en skön Fredagkväll med familjen, liten Kärlek utbrast - Åh vad skönt, vi hjälps åt hela  familjen! Vi har bakat bullar, lagat middag, fixat fredagsmys, poppat popcorn. Jag har gjort en shoppingrunda på samhället idag- vi har bra med affärer - och vi har affärer som har bra utbud! Jag hittade då det jag skulle ! Ett soffbord till vår "nya" soffa. En ny elvisp. En jättefin eldkorg med grillmöjligheter. Nya soffkuddar, överdrag och filtar. Ja kort sagt så är jag rätt nöjd. Sen finns väl inte alltid allt man vill ha men ofta - och idag är jag glad !
har hunnit en del på jobbet, fixat och donat. Skönt med fredag säger jag bara ! Och det märks att det är en del folk i farten. Det är skoj !
Nästa vecka är det påskvecka och massor att göra hela veckan, möten och träffar, kurser och lite träning hoppas jag hinna med. 
Så har vi hunden med järnmage - trodde vi - just nu är det inte så, hon är inte riktigt sig själv vår Sivan. Hon kräks nån gång om sänder, är inte så matfrisk, ligger gärna. Ser nästan deprimerad ut. Jag hoppas det går över.
I morgon - får vi se vad som händer, en av sönerna vill ut med skoter, den andra vill på fisketävling. Liten Kärlek hänger nog med på vad som händer, men jag känner mig som jag mest vill drälla på med viktigtattgörasaker. Typ hämta påskris, baka lite till, packa lite och plocka lite. Jag och mellanKillen drar till Vännäs i morgoneftermiddag/kväll för lite hockey på söndag. En träningsdag. Jag ska chilla lite tror jag. Kanske läsa ur min svenskaläxabok. Candide av Voltaire. Inte så bra - inte den jag skulle valt... Men a woman gots to do what a woman got to do.

Ha en skön fortsättning på fredagskvällen !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0