Skön helg med La Familia

Trots att jag tidigare i veckan  efter att mina barn tjorvat, hotat med att det inte skulle bli nån övernattning i lilla jaktkojan i Sörlidbäcken i helgen - så ändrade jag mig och vi åkte.
I fredags packade vi bilen med skoterattiraljer, kläder, hjälmar, fika, mat, hundar, ungar och allt som hör till.
En helg i en koja utan vatten och el, med utedass och gasolspis. Det är rätt spännande och skönt.
Men kräver en del planering också. Vi lagar mat över öppen eld på murrikka. Vi har i o f s en liten tv som vi kan se så länge solcellsbatteriet orkar, men sen är det slut.
Vi vaknade i går till en regnig dag men trots det så gav vi oss ut på skotrarna, fiskade, fikade, grillade mackor över öppen eld, jag drog upp fyra abborrar och vi hade en rätt okej dag trots vädret. För som maken sa när vi stod där i ösregnet och surrade - det är egentligen inte så dåligt när man väl kommer ut.
MEN vi var dyblöta när vi kom tillbaks. Så skönt att vila en stund, att lägga sig på soffan och småslumra innan middagen, elden sprakar och man får läsa i ficklampans sken.
En fantastisk stjärnhimmel hade vi igårkväll, en otroligt fin stjärnhimmel som jag unnar alla få se.
Och god middag fick vi, stekt potatis , schnitzel, sås och grönsaker.
Killarna och Liten kärlekstjej bastade och jag gonade i stugan.
I morse så var det desto bättre väder. Vi packade fika och drog ut på skotertur igen. Inga långa turer tar vi men vi är rätt nöjda ändå. Vi fiskade idag igen, liten kärlek drog upp 7 fiskar tror jag, jag fick 5 och killarna några var. Idag fick vi trevligt sällskap också, som surrade och satt i "solgropen" med oss.
OCH jag lärde mig nåt idag - eller bestämde mig för att klara av nåt själv. Jag tog fisken av kroken. Inte alla fem men två eller tre - man måste börja lugnt. Men jag fixade det.
Jag är rätt nöjd över mig själv när jag ser att jag kan klara saker jag bestämt mig för.
Har lärt mig en hel del de sista månaderna.

Och väl hemma efter en härlig dag så ställde jag mig och gräddade våfflor eftersom det idag är våffeldagen. gott gott. Frasiga våfflor, med glass, sylt och grädde. Men sen blev det cykling en stund.

I morgon är det en tuff måndag med viktiga möten som ska genomföras - inte så roliga dock men - a woman got to do what a woman got to do...
Ha en härlig kväll och morgondag allihopa - jag hoppas ni haft en härlig helg med ;-)

Kommentarer
Postat av: Maria

Måste protestera lite... Solgropen?! Hmm... Jag tyckte mer det var en rykgrop ;) Eller som fick jag all rök på mig bara?! Å Ingen lång tur?? Hehe, vi körde JÄTTELÅNGT ju, ni var ju inte alls där vi trodde ni skulle vara?!

Puss å kram å tack för sällskapet, mycket trevligt!

2012-03-26 @ 06:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0