Svenska B vt -12

Jag ska bara läsa lite, läsa in tredje året kanske så jag kan - om jag vill, känner för det och hittar nåt intressant - läsa nån kurs på högskola/universitet. Bara för att. Jag har pratat om det länge så nu är det dax.
Håll tummarna för mig. Ett ämne i taget.

Annars har mellanKillen haft en soft helg i Umstan, vi andra har njutit här hemma, jag har sviter fortfarande efter skridskoprinsesstour. Hamnade på sjukan i dag eftersom det inte blir bra och det kan nog bli följetong. Min högra arm är avdomnad och min svanskota mår inte bra. Men det ger sig.

Har träffat en  människa idag med ett intressant tips, ämne, arbetssätt. Hoppas verkligen vi får ihop det då det har med ungarnas fritidssysselsättning att göra.

Lilla K har varit i slalombacken och jag är såååååååå avis. Det ser så härligt ut och vi har haft turen att ha driftiga människor som sett till att vi fått ny fräsch liftstuga, med kafedel, toaletter och värmestuga som heter duga. Mycket bra jobbat. All heder åt dem. Men min nacke/rygg säger - ta det lugnt. Av den anledningen blev det prommis m Sivan ikväll. Vanlig prommis.
Skönt var det i a f.

MellanKillen - den störtsköna - allt han säger, kommer på, ibland kan jag tänka att varje familj skulle behöva en mellanK som förhöjer stämningen. Han har så coola kommentarer, sån skön stil...
Nu sitter han m telefoner och filisoferar, messar m kompis och så ställer han frågan t mig. " Har jag abbonemang? " Näää säger jag- du har ju kontantkort!
Så fortsätter jag m mitt skrivande då jag hör honom muttra -
Varför heter det inte kongubbkort, varför konTANTkort ?

Bra fråga eller hur ;0)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0