Torsdag 2/2 -30 g kallt

Och jag tycker det är rätt mysigt...när jag får vara inne och elda i kaminen och bara mysa med familjen. Det blev så ikväll. Lilla K skulle rida men på grund av kyla så ställdes lektionerna in och det var nog tur - en kall liten kärlek är inte att leka med!  Vi blev hemma. Mellan och Stora K fick var på hockeyträning vilket de nog var nöjda med. Så lite hemmamys med svenskaläxa och städning.
Har varit med maken på möte idag m Tomas K - spännande är det och vi jobbar på massor med saker. Får verkligen hoppas att vi kan ändra lite på våra värderingar och attityder.

Det är nåt jag tänkte en hel på, värderingar och attityder. Det måste vi implementera på fler ställen - vilka värderingar och attityder vi ska jobba efter. Inom idrottsföreningar, inom kommun, näringsliv, vård, omsorg... o.s.v. o.s.v.

Massor händer det i övrigt också - träningar, slalombacken, skolor( för fyra femtedelar av familjen), möten, årsmöten, stall & hästar och massa mer. Men jag fyller inte livet med tid, jag fyller tiden med liv.

Och Sivan då - hon åt upp choklad och chips ur en bortglömd skål igår... ingen hejd på den bönan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0