war horse

Sitter och tittar på filmen war horse, en fin film - men dramatisk - liten kärlekstjej vill inte se den hästtjej som hon är.
 
Annars är det sjukstuga här, jag och mellansonen är inte krya. Liten piga kärlekstjej, är inte heller riktigt pigg vi får väl se om det blir skola för henne i morgon.
Hockeyn igår tog väl musten ur oss alla. Vinst  för U14 blev det med 6-4.
I övrigt har det varit - ta-det-lugnt helg. Med pepparkaksbak och glöggdrickning. Räknat lite matteprov. Fixat lite julemys. Haft lite koll på en farfar somi nte varit riktigt pigg men som verkar hämta sig lite sakta men säkert.
Stora Sonen var på blaikfjället och provade sin nya pärla Ski doon. Kallt hade det varit - kört femton minuter sen in i bilen och värmt sig femton minuter. Kallt blåsigt snön drevade ... Maken har varit på egna äventyr, en herrmiddag och en resa mot skellefteåkusten i snöstorm och dåligt väder.
 
Så vi har eldat lite kamin och druckit glögg och krupit under filten och frusit och sovit. Mycket och. Men så kan det vara ibland. När inte livet är på topp. Så nu vänder det snart hoppas vi - då julen är i antågande ska vi få julmysa. Jag älskar det.
Känns lite trist att inte fått vara ute på julskyltningen som ägde rum idag- första advent. Men så kan det också vara. Vi har haft tända ljus här hemma och försökt njuta ändå.
 
I morgon är en ny dag. Få se vad den här veckan innebär - massa trevligheter hoppas jag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0