intensiv rolig skrämmande

Den här veckan har känts otroligt ovanligt intensiv till och med för att vara jag.
Ska försöka skriva ner det som varit, allt kommer inte att komma med men jag måste få på pränt lite varför jag känner mig sliten och lite trött för ovanlighetens skull ;-)

Kom alltså hem från Umeå sent natten mot måndag så - måndag var en trött dag.
MEN det var järnet på jobbet, det är härligt med järnet ! Jag gillar det.
Mycket som händer och mycket som ska planeras ordnas och struktureras, samtidigt som vi har en jämn ström med rätt mycket att göra. Jag gillar det - full fart !

Måndag kväll innebar hockey för lilla K som tur var gjorde min fina mamma middag till oss så vi åt där. Planering för beställning av varor t hockeykiosken blev det med.

Tisdag fortsatte fullfarttempot igen. Fick jobba undan några högar planera lite inför veckoslut m hockey  och disco. På kvällen var det information av de tre närmaste gymnasierna. En minimässa på röbro. Bara jag som tog mig dit. Storkillen föredrog hockeyträning. Lilla K fick skjuts t kompis. Och hämtning. Till saken hör att maken jobbar måndagkväll och tisdagkväll.

Onsdag fick jag den lysande iden - som ger efterverkningar fortfarande. Vi skulle ha en tävling på S-O Mackens facebooksida.  En sida som vi jobbat m under två år och som dittils hade ca 740 "gillare": En siffra som är bra - för att vara en företagssida i inlandet.
Vi plockade ihop två kassar med godis, läsk, chips till ett värde av ca 200 kr st. Inte mer. Fotade påsarna och la dem på facebook  där jag ville att folk skulle "gilla" samt "dela" just det inlägget.
På fem timmar hade vi 300 gillare. Trodde aldrig i mitt liv att vi skulle komma upp i så många. Förra tävlingen vi hade var det ca 140 - 170 som deltog.
Tävlingen pågår till på onsdag till veckan. I nuläget har vi - hör och häpna; 4300 kommentarer och 3900 delningar. Vi har ökat på de som gillar hela sidan från ca 740 personer till - i dagsläget 1290 personer.
Jag är så glad och tacksam över alla härliga människor där ute som gillat och delat. Jag är både imponerad, fascinerad, otroligt glad och tacksam. Tänk vilken genomslagskraft- två påsar med godis kan ha. Helt otroligt !!!

I alla fall så var det onsdag, jobb hela dagen och på kvällen var det hockeymatch för storKillen. Där jag inte hade nån uppgift men jag fanns med på nåt hörn och fixade lite i alla fall.

Torsdag. Jobb igen - heldag. Härligt - men en hel del trixande med killarnas hockey, bokade tid på Gå och löpkliniken f mellankillen, bokade veterinärtid, alltså en del ringande beställande och fixande. Och full fart på jobbet. På kvällen var det torsdagsstäd, jag fuskar igenom huset som snabbast och igår hade jag god hjälp av maken. Efter snabbstädet var det stallet med lilla K - duktig tjej på att rida. Jag är impad! Sen drog jag iväg på egentid med en timmes träning.

Idag var det jobb jobb jobb hela förmiddagen. Surr med folk, fixade med discot, växel, godis dricka chips, lampor, dator, stereo, allt som hör till och god hjälp har jag så det gick så fort. Hem och skiftade kläder, sen var det middag och så discot. Som de längtat och väntat. Blå Kupan var återigen fyllt till bredden av spöken, häxor, vampyrer, trollkarlar och massa mera coola varelser. Så nu har jag landat i soffan.
Nöjd.
Jätteglad att jag får möjlighetena att var med i sånt här som varit i veckan, jag är så tacksam över alla trevliga roliga energigivande människor jag har möjligheten att träffa i alla de olika konstellationer som jag befinner mig i. Jag är tacksam över att jag är frisk, att mina barn mår bra, att jag kan styra min tid en hel del själv. Jag är glad och tacksam över att jag får leva med min familj, att jag har ett jobb som jag trivs med och som är utvecklande. Jag är glad och tacksam över barnens och mina egna fritidsintressen som ger mig energi.

Och just nu är jag glad att jag kan känna mig nöjd, att jag är trött och slut och vill sova. Jag är ledig i morgon och ska ägna min dag åt diverse jakt, mys m familjen. Kanske nån god vän.
Jag känner mig nöjd. Det är en skön känsla !

Vi ses ! Kanske på söndag på ishallen ? Då storKillen har match kl 13. Välkommen !

PS: Kom ihåg att ställa om klockan på söndag D.S

Kram alla härliga människor !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0