hare bra !

Ha - äntligen ! Så som vi har gått och tjavat i skogen med Sivandamen. Äntligen, äntligen, äntligen.
Storkillen och jag åkte ut i skogen och skulle kolla om vi hittade nån hare. VI gick över en lejda med miljarder med råttor. Så där så man klev igenom ner i backen eftersom de grävt gångar. De kryllade framför oss när vi gick. Vi stannade vid en liten myr och surrade lite. Sivan tjarvade framför oss, och tjoflöjt - där flög det upp en hare! Som kom rusande rätt mot oss. Storkillen som fått äran att bära bössan hade den på axeln och hann inte med. Oj vad vi skrattade - så skoj var det när Sivan flög iväg på första riktiga hardrevet.
Men hon tappade rätt snart. Försökte tjorva ut det, men hon fixade inte det utan sprang i spåret en bra stund. Men vi är glada att hon fått lite mer erfarenhet. Och vi med. Varsin bössa hädanefter och inte på axeln.

Sen har det varit full huggning på jobbet. I löv it !

Lilla K har varit hos tandläkaren och lagat ett hål. Duktiga tjejen som inte tog nån bedövning och tyckte det gått jättebra.
Har även fått umgårs med ett gäng härliga brudar på vinlotteri. Mys på hög nivå - och energiboost att få ha så härliga bekantskaper!

Tack för ytterligare en härlig dag som jag fått !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0