Yeeeessssssss!

Högvinst gånger två - eller fler i o f s.
Jag vann högsta vinsten igår på älgfesten. En pelletspall. Så nu måste jag försöka sälja den till nån hugad spekulant. Men det brukar lösa sig. Skoj var det ! Andra gången jag vinner första pris = pelletspall där. Tack alla som anordnar den jättetrevliga festen ! Ni gör det kanonbra !
Tidig kväll blev det - jag åkte hem strax efter elva eftersom jag skulle upp "tidigt" vid 7 och skicka iväg maken och lilla K för att sen komma efter i bilen. Det var ju sammandrag i hockey i Vilhelmina.
Döm om min förvåning när snön faller då jag ger mig iväg. Det kom riktigt bra med snö så nu - med julgardiner, ljusstakar och stjärnor uppe så känns det faktiskt som att julen är på gång.
Snölyktetävlingen som ska äga rum till helgen vet jag däremot inte om den kan gå av stapeln. Den som lever får se.
Maken och jag har planerat lite för framtiden. Skoj och spännande kan det blir. Vi får bara hoppas att vi kan driva igenom det. Eller jag - för det är nog mig mycket hänger på. Maken hänger - med.

Just ja hockeysammandraget- det gick bra. Premiär för lilla K så hon var nervis. Fick springa på toa flera gånger. Men det gick bra. Hon var duktig. De förlorade två matcher - en med lite högre målskillnad men en förlorade de med bara ett mål och den kunde ha slutat precis hur som helst. Den sista vann de. Jätte skönt att åka hem med en vinst. Duktiga ungar. Däremot förundras jag över vuxna - äldre damer som ställde sig mitt ivägen för oss på läktaren och bad oss hålla käften när vi vänligt bad dem flytta sig åt sidan så vi skulle kunna se allihopa.
Tråkig inställning av vuxna människor när till och med barnen som blev vittne undrade om de verkligen hört rätt...
Lilla K fick nog lite mer tagg i sin hockeykarriär - hon åkte iväg med storebror och skulle friåka lite ikväll med.

Ja ja i morgon är en ny dag. En härlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0