Alldeles underbart

Vilket väder vi har ikväll-helt fantastiskt härligt att få gå en prommis med min kompis Sivan.
Sol och lagomt varmt, blev kanske inte så länge som jag tänkt, jag måste ju styra upp på hemmafronten med.

Jag hade en kanonkväll i lördags också. Trots att vädret inte var så bra så var humöret på topp. En kanonkväll med idel ädel glada människor som hade klätt upp sig till tänderna i sina snygga 80-talskläder. Det var mängder med hockeyfrillor, DeeSniderwannabies, pumps, neonrosa, turkost, leggings, våffelfrisyrer, sprayade och makeade till tänderna. Vanheden var på besök också. Det kändes som ett steg in i en tidsmaskin. God mat, gott att dricka, roliga fina framträdanden av härliga människor. 80-talsmusikvideos, 80-talsmusik, 80-tals mat ( alltså inte mat sen 1980 men liknande mat, räkcocktail, fläskfile m sparris och potatisgratäng, päron med after eight)

Tack alla goa fina människor som var med - och för er som inte kunde vara med av olika anledningar så säger jag väl som jag sa då - det här måste vi göra om. Absolut!

Söndagen var - något seg. Vaknade kl 0700 efter att ha somnat vid 0401. Trött trött, megatrött. Men med suverän hjälp när jag själv inte var nån duracellkanin så blev det utstädat och vi fick sova en stund på dagen.

Fick frågan idag om jag inte tyckte det var skönt att festen var över med allt som hör till - och visst är det så. Då det blev så lyckat ( i mitt tycke-och många fler hoppas jag) Men samtidigt så saknar man ju lite det med att planera och fixa och dona.
Det är ju en del av det roliga. Men nu laddar jag för onsdag- då det är tårtätardagen.
Sen när jag blir gammal - då ska jag ta det lugnt- om sisådär 20 år.

För livet är här och nu.


Kommentarer
Postat av: Anna Henriksson

Vill ju se massa kort från er partykväll =) Låter som ni haft hur skojigt som helst =)

2011-05-24 @ 12:43:53
Postat av: Smsa Låna

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-19 @ 23:26:12
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0