the end of the school

Jepp - sista dagen på hockeyskolan har det varit idag. MellanK vill tillbaks. Vi får se vad som händer men jag kan också tänka mig det. Dagen avslutades med match, mellanKillens lag vann matchen, han gjorde två assist och spelade bra. Roligt med så jämna lag som det ändå varit.
Har även träffat en utflyttad Storumanbo nu några dagar, och hans barnbarn som var på besök.
Vi gick på marknaden efter hockeyn, det är typ, återvändardagar här. Med marknad,, dans, uppträdanden, marknadsbröllop och festligheter.

Lilla K och jag fick ju vara på en liten mysig spelning med Markus Fagervall och nån kille som hette Niva och två killar till i en liten lokal- gammal biograf som heter Röda Kvarn. Jättemysigt var det och väldigt familjärt. De var riktigt bra ! Lilla K fick autograf av både Linus Omark ( framstående hockeyspelare som spelar i NHL och som var och tränade killarna på hockeyplanen) och Markus Fagervall -  på varsin av hennes snygga foppatofflor.

Vi har haft en skön och härlig semester med mycket grillat och gott, sol och bad, vi har haft dåligt väder - en natt. Sen har det varit bra! Killarna har fiskat och varit ute med båten. Vi trivvs i husvagnen och vill gärna åka ut igen. Endast storKillen som tyckt att det varit trångt och trist då han inte haft nån kompis.

Nu packar vi ihop samtidigt som vi njuter av sista kvällen med grillat gott, melon och jordgubbar, medans vi packar ihop för att tidigt - eller vid niotiden i morgon i alla fall ta oss iväg hemöver. Det tar ju lite tid. Såg att jag uttryckt mig fel i ett tidigare inlägg det är 45 mil enkel väg hit. Maken åkte alltså 90 mil för att hämta tältpinnar...

Nuuuuuu leder Sverige med 2-1 i fotboll Nu håller vi tummarna !!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vilken snäll man du har som åkte dessa 90 mil!:-). Vad mysigt ni verkar ha haft det.

2011-07-16 @ 19:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0