sol bad och ryggskott

Ja ni solen skiner i massor hur härligt som helst. Jag sitter just nu i förtältet sna kvällen men solen skiner fortfarande och  det är dagsljus. Igår var det övertorneå just här där vi befinner oss som var varmast i hela sverige. Det är inte jag van vid att få uppleva. Skönt skönt. Härligt också att vi nu fått upp förtältet och kan sitta även där. MellanK har klarat av tre ispass idag. Trött kille eftersom han inte kunde sova natten som var. Men hoppas det går bättre nu. Han har lite klurigheter då som sagt hälften av laget bara pratar finska. Tre av fem i hans kedja pratar bara finska. MellanK och den andra killen pratar bara svenska. Ingen som kan översätta. Men vem vet - när vi kommer hem så kanske även mellanK kan lite finska.
Vi har som sagt solat och badat hela dagen. Det är varmt och skönt om än lite blåst. Fast det är nog tur det blåser för nåt det finns gott om här är mygg och knott. Mycket sånt åte.
Vi eldar Thermacell hela tiden nästan.
Ikväll har killarna provat den lilla gummibåten med motor som mellanbarnet fick på sin tolfte födelsedag som var den 7 Juli. Riktigt bra var den. Fort gick den.
Vi har även brassat en sväng till Finland som ligger endast två?! kilometer härifrån. Vi drar nog dit nån fler dag och shoppar lite. Om vi hinner för här händer massor med spännande saker. Marknad och uppträdande, bingo och kändisar. Mer om det så småningom!!!

Nu blir det sängen för ett tidigt ispass i morgon !

Just ja - ryggskott- det är det maken som skaffat sig. Vi hoppas på att lite medikamenten ger lindring annars vet i rackarn vem vi ska hitta åt som kan hjälpa honom... för så här kan han inte ha det. Men håll tummarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0