Idagen dag !

VisitStoruman.nu
Jobbat lite på morgonen, lite lagomt sådär, kliver upp typ före tuppen kraxat strupen ren och går på världens bästa jobb och gör ett par fem sex timmar med favoritmaken för att sedan ta vara på dagen med mina favoritbarn. Ja alltså mina egna då - de gillar jag absolut allra bäst! Oftast. Så ser mina dagar ut just nu...

Men efter jobbet idag och efter att barnen varit och fixat pass idag (visste ni att man nu får lämna fingeravtryck när man får nytt pass- coooooooooolt tyckte vi ;-) så gjorde vi en liten turistrunda i Storuman. Nu är det ju så lyxigt att det finns flera cafeér att besöka. Vi hade siktat på Toppstugan f.d. Skidstugan.
Meeeen eftersom den öppnade först kl 14 så hann vi ta en promenad runt badsjön och gå motionsbingo. Riktigt skoj att köpa en bricka i receptionen för ynka 10 kr och sen ta en promenad i friska luften runt badsjön och pricka för siffror som sitter på skyltar.
Inte för att det är så höga vinster, men det är ett nöje i alla fall. En i vårt sällskap fick den äran att vinna en påse godis.
Sen besökte vi toppstugan och fikade på den nyrenoverade altanen. Så himla mysigt !!!
I morgon planerar vi ett besök på Hembygdsgården där de också har fika i sommar.
Och i morgon kväll så är det bio på folkan. Så påstå inte att det inte händer nåt här i Storuman i sommar. Här händer  hur mycket som helst - bara man vill.
Sen har det ju vart finväder inte att förglömma så vi har fått tvätta lite bergstoppar så nu är det endast två kvar... dock de två största men - de lovade fint i morgon också. Tvätten torkar så mycket fortare ute om det inte regnar eller hur !?

Lilla K fick hämta ut sin födelsedagspresent idag på posten, så hon har myst runt i teletubbieswannabedressen. Onepiece allmänt kallad. Den ser skön ut, men är absolut inte fin.
Eller lilla K är ju fin i allt - vad är det de säger - allt klär en skönhet :-)

Vi hann med ett besök i världsmetropolen Bäckmark ikväll också och fick mysa med världens godaste Lova !
Har ni inte varit i Bäckmark så har ni missat nåt.
Men Lova är inte kvar- hon åker i morgon. Härligt att vi fick krama lite på henne i alla fall !
Nu - tvmys m lilla K Om jag hittar åt henne i den där onepiecen.......

Kommentarer
Postat av: Linda Söderlund

Fast jag tycker inte att nått blir riktigt torrt nuför-röt-tin. ;)

2011-07-20 @ 09:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0