snart vardag

Snart är det vardag igen - jag har längtat ! Det är lite tröttsamt när alla barn är lediga men inte vi vuxna. Ändå har det gått bra. Lilla K som var anmäld att vara på fritids har inte alls tillbringat så mycket tid där som vi tänkt oss. Eller som hon tänkt sig. Hon fick välja själv. Den förmånen har vi ju som har mormor här nära. Att ibland fungerar det att vara där.

Vi kom hem igår efter en tre dagar i Boden där stor K fick vara med och försvara team Lapplands färger på en turnering. De bodde på logement och vi bodde på hotell Bodensia. Riktigt trevligt var det. Killarna försvarade sina färger bra tycker jag, så länge de var friska. De tog sig till semifinal som skulle äga rum på lördagmorgon. Då visade det sig att av 20 anmälda ungdomar så stog 11 på skridskor. Resten låg i huvudvärk, halsont och feber. Två hade dragit hemöver redan första dagen. Så - 10 utespelare och en målvakt fick kämpa i semifinalen. Det gjorde de med den äran. Så länge de orkade hålla emot sen tog orken slut matchen slutade 6-0. Sen var det match om tredje fjärde pris och då hade två st huvudvärkskillar kryat på sig och förstärkte. Men det gick segt.
Hela första perioden -20 minuter- var målfri. men sen slutade den matchen 4-1.
Jag är ändå imponerad då det idag visar sig att flera av dem som spelade sista matcherna förmodligen gjorde det med febern i kroppen. Idag ligger flera av dem. StorKillen har klarat sig än så länge - vi får väl se vad som händer. Men de var slut på - även storKillen.

Han och pappan tog sig ut på skidor för att hitta lite fågel i morse. Men det var ju skitväder, snö blåst och skrotväder. Så de kom hem rätt tidigt. Då hade storKillen så ont i ryggen- nån låsning - så vi lär väl åka t Mr Ryggknådare i morgon om det finns nån tid.

MellanK har tillbringat gårdagskvällen och dagen idag på ishallen där han tränar med sin nya klubba. Lilla K har haft hemma två tjejkompisar som lekt så bra. Och jag har potat på, kastat ut granen, planterat om lite julblommor jag fick i julgåva, tvättat, dammsugat och fixat.
Maken hann skotta innan han drog på jobbet. När jag skulle ut med Sivan så var det inga trottoarkanter, det var snödrivor överallt, tunggått nånting, men skönt.

Ikväll blir det Änglagård på bio.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0