Piggare !!!

Jo då - jag har fått sova - det har gått bra efter den natten då det var som trögast!
Men jag har förstått att det här är ett problem som jag delar med flera - både kvinnor och män för er som undrar. Och jag är övertygad om att det har med fullmånen att göra. Det är ju även så att barnafödande ökar under den tid det är fullmåne ! Men jag överlevde, och det är också en reflektion värd att nämnas, det kan väl ha att göra med min ålder eller min tidpunkt i livet måste jag väl erkänna, jag klarade av sömnbristen bra mycket bättre än jag trodde. Men rädslan att det skulle fortsätta var stor. Det går nog inte nån längre tid -det vet jag.

I alla fall så rusar dagarna på trött eller inte. Och allt är helt okej! MellanKillen befinner sig på övernattningsbus hos kompis, maken jobbar, storKillen mekar i skotern, jag och lilla K laddar batterierna för att åka ner till stallet och mata hästkrakarna och skotta skit efter desamma. Lördagssteken finns i ugnen - frukosten är snart på bordet, jag lyssnar på radion och njuter av en härlig lördagmorgon.
Det blir nog eventuellt en sväng på hockeyn senare idag. Det verkar bli kanonväder, men vi är som snoriga och hostiga lilla K och jag så vi tar dagen som den kommer.
En promenad med SivanDivan lär det bli i alla fall.

Igårkvällhade vi mys i soffan med god vän. Såg let´s dance och åt glass och frukt och chokladfondue efter lilla kärlekens önskemål. Mys.

Åh jag hörde skvaller igår, hoppas verkligen det är sant. Man ska inte lyssna på skvaller för det är ju inte alltid det är sanningen som sprids men alltsomoftast brukar det ligga nåt bakom i alla fall. Och som sagt- jag hoppas verkligen att detta lilla söta skvaller är ett frö som är sant... Men den som lever får se om skvallerbyttorna talar sanning. "Håller alla tummar och tår "

Ha en utomordentligt härlig lördag på er alla ni härliga människor som finns !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0