yeeeeeessssss

Idag har jag gjort sånt som är tråkigt- gått med Sivan - eller det är väl rätt skoj, men inte i -20 graders kyla. Jämt! Jo jag är också less på kylan. Jag vill åka skidor, åka slalom, gå ut på en härlig promenad. Men inte i -20 grader. Eller snöfall. För det känns som det har varit antingen eller. Men till helgen påstår dem. Till helgen blir det mildare. Så jag hoppas på det.
Jag har också betalt räkningar. Det är inte roligt.Tänk om de inte fanns, att allt som kom in på banken var till nöjeskontot, klädkontot. Men icket då. Det är allt tråkigt som ska betalas. Skatt på bilar, försäkrningar, lån, mat, Blääääää. Sen har jag ... lagat mat. Det är inte alltid tråkigt men idag var det tråkigt. Korvstroganoff och ris. Tråkigt. Men men - jag ser fram mot morgondagen. Det är säkert inte lika tråkigt då.
Det har varit ljusglimtar idag också. Allt är inte trist hela tiden.

Jag har surrat med folk. Om framtiden. Om vad som händer. Det är rätt intressant. Det är så här vartenda år. Vad händer sen? Hur blir det då? Med vem/vilka? Hur gör vi då? Ska vi eller ska vi inte? Hur många får vi? Varför gör ingen nåt ? Snacket går och alla vill vara med och tycka. Men jag tror jag låter bli att tycka. Tänka och fundera gör jag, men det blir säkert bra det som blir. Hoppas jag - för alla som är involverade på olika sätt. Jag drar mitt strå till stacken och jag hoppas att andra gör likadant.
Snacka går ju ... det gör vi väl alla till mans men - det slutliga tyckandet lämnar jag...till de som förhoppningsvis kan !

Sen har jag funderat på skridskodiscot. Det ska bli skoj. Med godis, popcorn och dricka - allt får ätas medans man åker, att det kommer på isen gör inget. Det fixar vi sen. Det ska vara dans, disco, blinklampor, hög volym, popcorn, godis, dricka, varma chips korv och hamburgare. Danstävlingar, tävlingar. Mys och lite hångel kanske hör till ? Ja jag hoppas det blir skoj i alla fall. Men det är lite att tänka på. Tur vi är flera som hjälps åt.

I morgon - torsdag - blir en ytterst spännande dag för maken (och mig). Ni får hålla alla tummar och tår för att det ska gå bra !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0