Julen 2011

Har förflutit i ett lugnt flöde. Eller bitvis i a f.
Hade en fixardag innan julafton, maken kom hem med ett rejält ryggont och jag rusade runt och försökte få saker att vara klara t dagen D
På natten vaknade jag av att maken stod bredvid sängen och hade rejält ont i ryggen så jag förstod att det var jag som skulle kliva upp och öppna på jobbet. Men jag hade missat att ställa klockan. Så tio över åtta vaknade jag som skulle öppnat åtta. Men med lagomt julrufs i håret så sladdade jag in med sparken till jobbet. Det gick det med. Maken som var rejält justerad fick ta hjälp av lilla Kärleken för att överhuvudtaget få sockar på fötterna på julaftonsdagen. Jag kom hem och det var fullt ös, fixande och donande. Hann få ett aggresivt anfall på barnaskaran som inte hjälpte till som jag tyckte de skulle, hann dra en harang om barn som inte får julklappar och att man minsann inte ska behöva BE om hjälp alla dagar ibland så kan de fråga om det finns nåt de kan göra. Men lagomt till halvett sladdade vi in hos syster på godaste julfikat. Det är tradition med gofika där och julklappsutdelning m dem. Mys på hög nivå. Middagen intog vi hemma m familjen Jonsson och farfar och farbror Ludvigsson. God mat och trevligt umgänge. MellanK var ute på tomteturne mellan varven. Något han tyckte var  skoj. Fick besök av coola tomten och ytterligare främmande senare på kvällen. En skön och lugn julafton.
Nåt man inte kan säga om gårdagen.
Juldagsmatch på ishallen. Många duktiga som hjälptes åt att fixa och dona. En hel del spring och fixande för egen del men som sagt då många hjälps åt så fungerar det kanon. En trevlig tillställning var det. StorKillen fick gå som linjedomare - nåt han gruvade väldigt för men som gick riktigt bra ändå. En bra träning för en sån som han.
På kvällen orkade vi inte med nåt uteliv utan intog soffan och bara njöt. Lilla K fick feber. Trist.
På natten fick maken ut och avliva en påkörd älgkalv. Inte heller så skoj men det ska vara nån som gör det.
I dag fick han dessutom gå på jobbet oplanerat tidigt då vi fick en sjuk arbetskamrat.
Men ikväll var det soffhäng med  La Familia igen. Mest för att Lilla K inte alls är pigg.
Jag har hängt med henne hela dagen, hann en sväng med Sivan och åkte för att hämta hem StorKillen från sina äventyr. 
Men en lugn och fridfull jul i det mesta - som jag hoppas forstätter t veckan .Har inte tänkt mig att jobba jämt men vi får väl se. I morgon kväll är det hockeymatch i a f. Eller i morgon kl 17.

Ha en god fortsättning !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0