Update

For you only  !

Jag sa idag att jag har inte mycket nytt att skriva, vi rusar på i vanlig ordning. Och trivs med livet !
Maken fyllde år igår, halvnitti, så kalas med tårta och samkväm blev det. Mamsegull hade gjort middag när vi kom hem, hon är bara så mycket guld värd så ni anar inte!
Sen kan jag bara säga, att jag saknar bageriet, nåt så otroligt mycket. Där var det bara att kliva in, och köpa det man skulle ha av alla goda saker som fanns i disken. Jag är inte duktig på att baka - inte alls. OCH jag tycker inte alltid det är roligt...
Sakna !

Saknar annat också - andra - människor. Det är lite tyngre ibland. Men det är - kanske ändå - positivt att de är saknade. De lämnade avtryck.

Var på kontroll igår - för egen del, det gick väl - rätt okej... alldeles för kort är jag ju ( inte oväntat)  men annars var allt bra.
Har gjort undan hemuppgiften till nästa gång i kursen jag går. Periodieringsfonder, beräkning av skatt, överavskrivningar... uj uj men Skönt att göra bort surdegar.

Ser fram mot helgen som väntas bli lika varm och skön som förra. Den påskhelgen går väl till historien som skönaste på länge. På alla sätt och vis. Maken ledig stor del av tiden. Vi fick njuta av värme, sol, god mat, fika, trevlig social samvaro med många olika människor. Hann även med att städa lite runt gården. Härligt härligt.
Till helgen hoppas jag få grilla!

Vinlotteri ikväll, goda vännen hade bakat mycket gott. Tog en promenad dit, skönt att göra av med lite innan man fyllde på. Mysigt. Jag vann inte - men jag har tur - i kärlek !

Kram på er alla !





Kommentarer
Postat av: Anonym

Aha! Det är DÄRFÖR vi aldrig vinner? :-)

2011-04-28 @ 09:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0