Umstan igen - ToR

Ha ha ha - Ja eller hur Linnea ;0) Det är tur maken har mig annars skulle skutan tippa!? Och Lina - du är nog lite för överkvalificerad för uppgiften tror jag... men skulle det komma till kritan så ska jag absolut överväga det ;0)


Eller hur det nu var - jag är då inte alls perfekt, fast jag kan hålla med - det lät så ! Jag har borta min jaktjacka- den lär väl dyka upp då jakten är avslutad. Vi får väl se. Storkillen har nåt knasigt skolrekord i att slarva bort skåpnycklar - jag var likadan, till slut låste de upp mitt skåp och det fick stå öppet. Vi är väl egentligen familjen slarver. Men det brukar reda upp sig till slut.
Handenheten till pejlaren är däremot fortfarande borta- det är energikrävande att fundera var den tagit vägen.
Men barnen hade blivit hämtade från fritids och fått mat. Hundarna med. Jobbet har också gått mer än bra! Han är oftast fantastisk min man - han har många bollar i luften och kan oftast hantera dem på ett eller annat sätt.
Och min fina mams var här när jag kom hem sent ikväll och hade struntat i sitt eget för att finnas här för barnen. Jag skällde lite - tyckte hon skulle göra det hon tänkt. Men det var så snällt ! Min fina mams !
Nu hoppas jag rännandet som varit ett tag är över. Var till Umstan idag igen som sällskapsdam till en vän. Det gick bra ! Jag kom bara hem med nödvändigheter några erfarenheter rikare och har haft en bra dag med två av mina fina vänner. Verkar vara superservice på det större sporthuset i Umstan - hoppas bara det fungerar nu som säljarna och jag planerat. Med leverans.

I morgon blir det jobb! Jag längtar ! Behöver verkligen få vara där nu och få lite struktur på tillvaron. Är så sugen på att jaga på fredag men det får jag nog strunta i. Lördag får räcka.
Fick erbjudande om att åka till Mosjön på studiebesök på torsdag - men jag prioriterar bort det på en gång. Har annat att fundera på - jag kommer inte fram till nåt vettigt. Måste nog begära lite experthjälp på den fronten.

Sitter här och njuter av mitt nya te från tehuset i stearinljusmys. Mysigt och Gott! Blir nog fler besök där.

Ha en skön kväll allihopa !



Kommentarer
Postat av: Lina

Överkvalificerad? Jag tar det som en väldigt fin komplimang :-)

2010-09-21 @ 22:47:09
URL: http://anill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0