Rubrik?

Jag har inget att skriva - eller så har jag massor och kan inte välja.

Vi har haft en skön kväll med spårning och skogstur, gick ju kanonbra, hon är som en klocka Sivan! Önskar bara nån kunnig kunde komma och säga vad vi gör rätt och vad vi bör göra bättre. Men vi kör på. Det var ju klöv och blod ikväll. Hon var ivrig nånting. Jag är så stolt över henne!
Skulle gömma mig i skogen för maken - gick lite dåligt då jag - som alltid - kraxar till lite nu och då. Det är nåt jag gör utan att tänka på det, hör till min astma tror jag bestämt. Men jag tyckte verkligen att jag var tyst. Är ju inte så lovande då älgjakten närmar sig - då ska man väl vara tyst i skogen.

Hann i alla fall med att få en kopp kaffe hos vänner.

Under tiden hade mellanK fotbollsträning - i morgon är det match - spännande ! Håll alla tummar för att det ska gå bra. Förra gången fick de stryk med typ 27-1. Lite tråkigt för motståndarlaget att vinna en sån match skulle jag tycka...
Storkillen höll inte alls med.

Lilla K hade turen att få följa med kompis och kompisens mamma till stallet. Ridning och pyssling med hästar stod på schemat tror jag bestämt. Hon var alldeles överlycklig! Stort tack för att hon fick följa!!!
I morgon är det lektion igen då ska bästis med och ha lektion. Skoj!
StorK låg hemma i soffan och väntade och väntade och väntade och väntade och väntade och väntade - att förkylningen, takdroppet, rethostan - ska ge med sig så att älgjakten är säkrad. Nu försöker vi med alla sorters huskurer. Blåbär, te, ingefära, sugtabletter, whiskey ( inte till familjemedlemmar under 18 år - vi vuxna tar deras doser också ;-)

Hade sån tur att när vi kom hem så låg några paket med hembakt gott mjukbröd. Nån snäll dam hade lämnat till maken som tack för hjälpen med bilen ( hoppas jag det var ) ! Tack säger vi här då- det var jättegott !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0