dunderhonung!

Idag har det varit en sån dag då mycket har uträttats - fast det känns som jag mest irrat runt i cyber-real-jobb-hem-skola-fritids världen flera gånger om.
Allt har gått i en rasande fart och jag har massor kvar till i morgon. Men som vanligt är det mesta roligt att göra. I morgon blir det en spännande installation på jobbet som jag gruvat för i snart två månader. Men som - när det blir klart och om det fungerar så kommer det att bli jättebra!
Det ska även skickas mail, uppdateras hemsidor, fotas lite på jobbet och mycket mer.
Jag sa till maken att jag tror att morgondagens middag serveras på isladan. Det skulle underlätta vissa delar av tillvaron under morgondagen. Men så roligt ska vi inte ha det.

Fick även höra under kvällen att lilla K´s stora hobby/fritidsintresse kan vara  ( risken är stor) i fara. Det finns inte folk som brinner. Tänk att det är så - det finns folk som brinner, men de brinner många gånger på många ställen. Samtidigt. Till slut orkar de inte. Och så tar det slut på folk som brinner. Förhoppningsvis så kommer det nya. Men inte alltid. Och jag önskar så att jag kunde göra nåt. Men jag tänker lite som en annan mamma sa; Jag kan inte gå på det mötet för då vet jag hur det blir... då sitter jag där igen och engargerar mig massor.
Och jag önskar i mitt stilla sinne - att det ska komma nån fler som brinner, som är beredd att brinna för just det där. Då är det mycket lättare för mig själv att säga; Ja jag kan hjälpa till, men inte hur mycket som helst. Det blir ju lättare om flera kan göra lite. Än om få ska göra mycket.

Jag håller alla tummar - eftersom min Lilla K älskar det.

Sen ska jag bara säga att jag har världens bästa Make! Lessen brudar men han är min. Han fixar och donar - när han minns vad som ska göras - och ofta överraskar han mig när det gäller just det.

Har fått en burk med Dunderhonung ikväll. ( av födelsedagsbarnet Mejan ) Vi hostar ju och kraxar så just nu är det alla möjliga "mediciner" som florerar i vårt hus. Omega3, ingefära, citron, vitlök. Symbicort var jag och hämtade ut till mig och StorK. Symbicort is DA SHIT !!! Men även plånkan ligger och vibrerar och kippar efter luft efter den investeringen. SUCK.
Och så slutligen - Honung. Fick ikväll höra att honungen innehåller små organismer som "äter" upp förkylningsbaceluskerna som sitter i halsen. Men man ska inte hälla kokande vatten på för då dör de.
Så nu äter jag och storK Dunderhonung. Jag hoppas "nya" Present & Kontor tar hem den här ! För när vi ska äta den allihopa då går den åt. God var den också. På en sked.



Ha en skön kväll allihopa !!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den ser bekant ut den där honungen. Ska se vad jag kan hitta. :) // madde

2010-10-03 @ 11:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0