ligger av mig lite

när det gäller uppdateringar här - men i veckan skyller jag på tidsbrist.
Vi har full huggning - som vanligt egentligen men - jag skyller på det ändå.
Har fixat och trixat med lilla prinsessans klasshalloweendisco som äger rum i morgonkväll för alla barn från förskoleklass och upp till tredje klass. Det börjar kl 18 och vi ska spela mycket härlig musik - Hoppas jag i alla fall. Kanske får ladda med mig hörselkåporna !?
Har fixat och trixat med mellanKillen och hans kompisars Lan som de tänker anordna till veckan.
Har försökt ta tid till mig själv, har fixat lite med det mysiga vinlotteriet vi har och som jag förra gången gick och vann. Då var det alltså min tur att bjuda på fika den här gången så jag har fått  baka lite och mysa till det. Jag gillar vinlotteriet, det är så lättsamt med massa olika människor och många av dem träffar man inte alltid i andra sammanhang så man hinner surra. Myyyys och tack för att ni kom. Och naturligtvis Grattis till vinnarna!!!
Maken har byggt skärmtak här ute vid förstukvisten. Kanonbra blev det - även om han borrade ner stolpen med isborr.
Vi blev bjudna på middag en dag - hos barnens farfar och hans fina samärbo - hon hade lyxat till med kåldolmar. Alla åt med god aptit.
 Jag har idag hunnit ut med Sivan och storKillen som hade lite ledigt, så vi rotade alltså reda på rävspår - och hör och häpna - till slut hittade vi färska nog så Sivan drog iväg efter dem och skallade högt och ljudligt. SÅÅÅÅÅÅ Skoj ! Är så svårt att förklara för dem som int begrip. Men ni skulle bara veta !!! Glädje.
På lördag planerar vi att åka ut en sväng till. Så får vi se vad som blir då.

Sen kan jag säga - Celsius. Den drycken är bra. Jag tror på den. (vi säljer den naturligtvis på macken-men jag äritne partisk. Den är bra. Upplever i alla fall att jag orkar mer. Och jag som proklamerar för Ingefära. Den innehåller ingefära. Bra m a o.

Jag har massa mer att berätta men nu ger jag mig - vi tar det nån annan gång. Kanske !

Ha en skön fredag ! Kram på er !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0