Idol-Kurt - Hallelujah !!!

Sorg - vår andra tv har gått sönder så vi ska samsas om den i tv-rummet, med den påföljd att mitt favvoprogram fick stryka på foten efter en halvtimme... då var det nämligen dax för de två norska guttarna Bård och Lars. De som fiskar i tv4plus. De är roliga att titta på - men jag föredrar Grey´s.

I alla fall så fick fiskarpojkarna sällskap i fiskevattnet av en annan norsk Gutt. Idol-Kurt. Jag trodde det var ett skämt - men så började han sjunga- då kände jag att det här har jag hört förr... Han är kanon. OCH han är så vansinnigt lik en kille härifrån.  Ni måste få se;



Ni ska få höra honom sjunga - 


killen som sjunger ungefär 2.38 in i låten. Det är suveränt!!! Han har alltså vunnit norska idol nån gång. Ochc ja - de andra är också duktiga på sjunga !

En till ;

Jag har varit på  långpromenad ikväll, njutit av en ledig kväll när jag inget hade på schemat. I morgon är det annat! Jobb, stallet med lilla K , förhoppningsvis ett spinningpass och så ett styrelsemöte, medans jag ska försöka rodda runt killarna som har hockey, ( tur de reder sig själv i det stora hela) sen ska vi väl städa i vanlig ordning hoppas jag. Det är tur det är många timmar på ett dygn !

Ha en skön torsdag mina vänner!

( Maken fick höra att det snart är dax för årets stora värsta gruvarbete... tandläkarbesök - hurrrrrrrvvvvvvvvv )

Kommentarer
Postat av: Anonym

men visst ser ni att det är likt Anders Jonsson !

2010-10-09 @ 18:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0