VäxjöVarning!

Nu är de snart på väg !!! De fyra musketörerna och Sivan. Jag undrar lite då maken sa till Svevia idag " Men du i år - då ska vi tamme f-n fokusera på jakten!" Jag och Svevia stirrade och funderade länge över vad han egentligen sa. Jag undrar lite över vad de gjorde ifjol på sin "jaktresa" - det är klart - det blev bara två djur fällda !!!???
Packningen är klar - hoppas vi - det som inte är med finns väl att köpa nånstans. Hade sån tur att vi fick köpa ett reflextäcke t Sivan ikväll - TACK U-R !!! Nu syns damen! Så nu håller vi tummarna att det ska bli en bra resa för alla !
Annars har det faktiskt trots allt varit bra dagar ! Jag har varit på "fotvård" Hurvas - men så gott det gör ! Massage på alla onda ställen och massa hjälp fick jag. Jag bokade till och med en tid igen! Kanonbra böna som driver det där!
Så kommer jag tillbaks på jobbet och vem dyker upp då - revisorn. Nästa nervpirr. Har jag gjort rätt, är allt som det ska - men det avlöpte faktiskt bra det med! Skills skulle mina barn sagt.
Så idag var det dax för nästa nervpress. Mejan var förbi på jobbet och var nog lite impad att det gick bra att prata med mig. Jag var väldans nervös, men hade känslorna under kontroll. Tro bara inte att jag kunde tänka på så mycket annat vettigt.
Dax för årliga kontrollen av mina gaddar. Sista gången med den bästa tandläkaren och hans suveräna arbetskamrater. Jo de är faktiskt duktiga och jag gillar dem - däremot gillar jag inte deras arbete. Men vet ni vad??? På tjugo minuter var jag klar- inga ingrepp förutom koll och puts. Jag var så glad så jag nästan grät. En kram fick jag innan jag gick av tandis som dagen till ära fyllde år.
Så - efter stallet med lilla prinsessan ( som för övrigt gick jättebra!) Så var det dax för spinning, hoppade över boxen då min armbåge bråkar med mig. MellanKillen skulle följa med och trampa lite pedal då hans knä inte vill läka. När vi kommer dit så drar han av sig joggingbrallorna - och står där med långkallingar under shortsen. SUCK.... han är för härlig. Han skulle cykla så. När jag sa att han nödvändigtvis faktiskt måste ta av sig dem så suckade han tungt och sa " är det nån jädrans modevisning det här???" 
Han cyklade en stund, fick upp svetten men fick ont så då la han av. Det blir fler gånger för sjukgymnasten beordrade vila ett tag till. Möjligen cykling så länge det inte gör ont. Åh vad ledsen han var när han fick det beskedet. Sjukgymnasten hade pratat om 6 veckor. Så vi får väl se. 
StorKillen har kompis, de har packat jaktryggorna och ska med bussen t Lycksele i morgon för att hänga med Jakt och fiskegymnasiet på älgjakt. Jätteroligt att de får följa med!  

Sååå nu ska jag säga hej till resenärerna ! Och hoppas de kommer hem med nya jakthistorier. Vi är lite less på de gamla ;0)

Kommentarer
Postat av: sara

Nu hoppas vi på intressanta jakthistorier och lite vildsvinskött i frysen. Blir spännande att de vad dom kan ljuga ihop den här gången ;)

/ Sara

2010-11-11 @ 21:48:07
URL: http://sarapettson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0