Blandat

Vilken härlig dag !!! Va!!!??? Fatta att vi fick komma och släppa Sivan på absolut färska rådjursspår, så hon fick driva - hon började med ett gäng djur som förmodligen blev skrämda, så kom hon sitt bakspår. Vi fikade. Sen tog vi nya tag, nya spår, nytt drev, nya djur och så föll en i backen. Men inte gav sig Sivanhunden för det, hon fortsatte med det andra en stund till. Jag var så glad så jag grät där i skogsbrynet för mig själv. Så härlig känsla!!! och roligt för storkillen som fick gå med hunden eftersom alla skyttar behövdes. Han gick med en man som känner markerna som sin egen bakficka. Så StorKillen var i hetluften. Han fick syn på geten först och var med när hon föll. Härligt !
Sen blev det hockey och sekretariatet för min del. StorKillen gjorde debut som hockeydomare. Tror nog att det gick rätt bra. De hade lite specialistcoachning i periodpaus. MellanKillen som var sååååå sugen på att vara Storumans hemliga vapen och kliva in i andra perioden och spela - fick inget gehör för sitt förslag utan hamnade i utvisningsbåset - ja som båsvakt då. Tyvärr så förlorade Storuman ganska stort, trots snygg upphämtning i första perioden när de låg under m 3-0. Lilla Kärleksprinsessan hade tur och fick följa med en kompis på änglapysselfest på Aktiviteten. Hon hade jätteskoj.
Jag drog en sväng på volleyboll och sen kom mamsen på middag. Tacomiddag för att fira dagens fångst.  

Vi drog oss ner till kyrkogården och gick runt där en stund. Tände ljus på gravar och tänkte saknadstankar med saknadstårar i ögonen. Minneslunden var väldigt vacker. Ja hela kyrkogården är så fantastiskt fin.
Vi avslutade den stunden med ett besök på Shangri-la fiket i Stensele. Så fantastiskt mysigt. Väl värt ett besök.
Nu är vi rätt nöjda så nu landar vi framför en film lilla Kärleksprinsessan och jag. Puss och kram !


Kommentarer
Postat av: Christina

Stoooooort grattis till Sivans lyckade dag :)

2010-11-06 @ 21:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0