Söndagkväll

Sitter vid köksbordet här hemma och känner lugnet.
Har haft en trots allt som hänt skön helg i stugan i Joeström.
Jag måste säga att vädret inte varit det bästa alls. Inte alls som här hemma tror jag. Men vi har sovit, ätit, suttit ute en stund nu och då och bara njutit av nuet. Det har varit kalashärligt.

StorK åkte hem i fredags för att vara med på en hockeymatch i Umeå igår. Vi andra kom hem iförmiddags.
Så nu har vi städat undan lite, tvättat lite, jobbat en par timmar och umgåtts lite med folk.
Synd bara att vårt avlopp håller på att korka igen - igen. Det händer ett par gånger per år så jag är inte förvånad, det är bara det att Mount Everestberget med smutstvätt måste få ligga, och disken som är i diskhon (eftersom diskmaskinen suckat för djupt ) också ligger kvar eftersom vi måste klara oss till i morgon då de kommer och åtgärdar vårt avlopp.
Men just därför kan jag med gott samvete säga godnatt och lägga mig och läsa lite innan jag somnar. I morgon blir det en ny dag. Planen är att jag med min bästa sis ska åka t Umstan för att ta med oss mamsen t Schellefte på tisdag en sväng och titta till Mr G.
Kanske får jag med mig storK.
Har bara en del måstegöran innan vi åker, bl annat gå in på Gunnarssons och kolla om tapeterna t lilla K´s rum kommit eller om vi måste beställa om dem. Det är ju två månader sen vi beställde dem, men efter allt som hände så har vi inte orkat ta tag i rummet förrän nu. Och nu vill vi göra det klart så vi kan vara ute på helgerna när det är finväder.
Förresten - nån som har en sån där fin Dagbädd till salu ? Gammaldags med järnkonstruktion typ. Skulle vilja ha en i Lilla K´s rum, samt ett sånt där snyggt skrivbord, gammaldags av trä. Jag vet att sis har ett stående men det är lila. Det blir väl att måla igen... vitt vitt vitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0