Minnen

Tack alla för alla snälla ord, all omtanke, alla kramar och allt fint ni skriver och säger.
Mr G var en omtyckt människa det visar sig hela tiden. Och han kommer att vara väldigt saknad på många ställen. I många sammanhang. Av många människor.

Idag har vi varit i kyrkan och sett när systerdottern konfirmerade sig. Fint var det, ljust var det och mycket sång och musik var det.
Efteråt var det gofika och salladsbuffe´ hemma hos familjen. En lugn dag med mycket eftertanke och minnen. Samtal och tårar. Och vi skrattar mellan varven åt allt tokigt.

MellanKillen har inte varit med han drog till Nalovardo igår och åkte slalom, kom hem idag efter att ha tillbringat natten i Långsjöby. Han har nog haft det väldigt trevligt.
Lilla K fick tillbringa hela gårdagen med bästis ute på skotertur, hemma hos dem en stund och sen hos bästis mormor där lilla K klämde i sig TRE paltar. Så idag har det inte gått ner så mycket i den magen kan jag säga.

Eftermiddagen och en bit in på kvällen tillbringade vi i mams hus där vi började fixa lite med bland annat sovrummet.
Sen tog jag mig i väg på spinning för första gången på väldigt länge. Det gick rätt bra. Nya prylar och länge sen - men jag säger som jag brukar, jag var då där i alla fall.

Nu är det kväll - igen - tänk att dagarna går.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0