Måndag v 11

Storkillen hade astmahosta i morse så han har varit hemma från skolan och kurerat sig med medusin.
Är lite fascinerad över hur fort det kan komma och gå för honom. Vi ( läs han ) måste nog lära oss hur det kommer krypande och öka på medusinerna.

I alla fall så har vi på eftermiddagen tagit oss t Umstan, StorK, jag och systeryster. Planen är att åka t Schellefte i morgon och hälsa på uppe på lassarettet. Storkillen har inte hälsat på sen olyckan hände. Det är nu en och en halv månad sen. Och nu är det nog sista svängen vi kan hälsa på gissar jag. Det blir ju absolut inte bättre.

Fler som lämnar jordelivet hörde jag om idag. Jag/vi tänker på er. Det finns inga ord för att tala om hur vi känner med er. Hur det än är så är det en älskad människa som lämnar oss. Men så länge man minns de som gått vidare så länge lever de vidare i våra minnen.

Mysigt trots allt att få lite tid med storKillen och systeryster. Mamms kommer hem snart också. Lilla Mamms.

Fick le lite åt lilla K som igår talade om att hon minsann skulle skaffa kille när hon blir stor och de skulle skaffa en bebis- och då mamma - då blir du mormor.
Jag hickade till vid blotta tanken och Vad tror ni jag gör - direkt börjar jag predika om att " Du måste först gå skola och sen få ett jobb innan du skaffar kille och barn!!!" Ja ja suckade hon och himlade med ögonen... Sex år - to be sju ...

I morse var hon tvärsur över att hon inte har pollenallergi ! Men sa jag - det är väl inget roligt att ha pollenallergi det är väldigt jobbigt man blir ju sjuk och så !!!
Då putar surläppen ut och hon fräser - Hur roligt är det att vara som vanligt då !!!

( Förresten - om systeryster börjar yra nåt om att hon ser ut som en fjortis, tro henne inte, det var mamsens hyresvärd som i ett anfall av solskensblindo-när-man-kommer-inomhus-i-ett-mörkt-hus-anfall trodde att JAG var MAMMA till systeryster och MellanK ... Jag erbjöd mig på stående fot att betala en synundersökning )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0