Disktrasan Ludvigsson

Satt och tänkte att det är så mycket negativt runt oss nu så jag ska komma på positiva saker som hänt under dagarna ;

+Lilla K var till tandläkaren och ni som känner till min tandläkarskräck vet hur jag känner inför dessa yrkeskategorier. Men hon klarade det galant ! Duktiga tjejen som jag första gångerna fick sitta och ha i knä och hålla fast för hon pratade inte med vem som helst och gjorde inte riktigt allt som man sa åt henne. Hon växer och blir stor ! Duktiga tjejen !

+MellanK har decimerat tandstatusen i sin mun- förhoppningsvis kommer det nytt. Tills dess har han lagt fram tanden- sen gick han ut i vardagsrummet med en väldigt tydlig önskan om att tandfen skulle komma VÄLDIGT snart. Typ innan han var tillbaks i köket. Men hon kommer väl under nätterna har jag för mig. Och brukar inte stå för några stora inteckningar på bankkontot. Trots att det var en stor tand !

+Det har inte varit kallt och det har inte snöat så mycket idag!
+Jobbet har flytit på.
+Vi fick plättar till middag. 
+Lilla K fick äntligen träffa bästis. Och de var så gulliga som skjutsade hem lilla K. Tack så väldeliga mycket: +Ibland kör det ihop sig och ni är underbara ! 
( Men i vanlig ordning så ringde lilla K när jag var på boxing och sa att hon inte kunde sova utan våra speciella kramar- vet inte vad som är så bra med dem. Men nu sover hon ;-) 
+Jag fick ett "hembesök" på jobbet idag - min gulliga läkare letade reda på mig och surrade om min hälsporre. Himla bra service måste jag säga !

+Jag har varit på box- det är positivt. 
Även om det strax innan kändes som jag skulle bara krypa under täcket och inte komma upp det närmaste årtiondet. Jag gjorde det ( kröp under en filt och sov) hade planer på att ringa och avboka alltihopa för jag känner mig som en urvriden disktrasa - men jag tog mig iväg. Bra jobbat tycker jag. Även om inte hjärnan hänger med riktigt så var det skönt ! 
 
Så till det negativa - det är inte bra med min farfar. Det närmar sig. 
Det är inte heller bra med Mr G.

I morgon är en ny dag. Planen är att vi ska ta oss till stugan. Om inte jag åker i morgon så åker i alla fall familjen upp och värmer upp stugan tills jag kommer. Sen ska vi bara vara. Några större utsvävningar orkar inte disktrasan Ludvigsson med. Men i morgon är en annan dag och nya tag.

Och som sagt - det är positiva saker som händer också! 
Nu ska vi lyssna lite på musicalmusiken till Hair :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0