Uuuussscchhhaaa

Nu är min hjärna totalt slut och väck- jag har packat ungarna och lagt isäng kläderna.

I morgon 06.00 åker vi på nya äventyr - vi ska till ett litet ställe 3 mil från Orsa där storKillen ska på sitt tredje läger - hockeyskola- på två veckor. Han är strong killen så det ska nog gå bra- han har haft kanonroligt - tre dagar fulla med äventyr i skogen. Jakt och vildmark, byggt fällor och röjt. Han är en skogskille som nu även är helt inne på att gå gymnasiet som finns i Lycksele med inriktning jakt och viltvård. Men vi får väl se. Jag är inte så säker på att det går vägen.

I alla fall så har dagen idag också varit examensdag med mellanKillen som gått ut fjärde klass. Avtackningar, sånger, danser och tal. Sen var det sommarlov även där. Regnet har forsat ner hela dagen så - det har inte varit skoj för nioklassarna som skulle ut på trappan. Ikväll efter middag så hade fritidsledarna ordnat så bra med aktiviteter på isladan. Suveränt anordnat i en för aktiviteterna bra lokal. MellanK och kompis var med och visade tricks på Diabolon igen. Lite dåligt ljus var det så det var svårt att se. Men jag tyckte de klarade det bra.

Och jo Anna - lilla K är lika gammal ( ung)  som din dotter. Men lilla K har precis gått ut första klass efter att vi gjorde valet att hon skulle få gå ett år tidigare med barn som är födda 02. Bara för att i lilla K´s årskull så är det 14 barn. Alla pojkar. Det finns inga tjejer i lilla K´s ålder i Storuman. Medans det i Stensele finns 7? var det nån som sa ?! Därav hennes första examen. Men det har gått bra. På examen för förskoleklass och ettan så var det alltså en killgrupp som sjöng (alla klasser brukas sjunga två sånger var) sina två sånger. Duktiga killar var det !

Nu är det sängen som kallar - konstigt det ropar från resväskorna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0