sommarrodel

Japp - det fick jag prova idag - efter tips av våra grannar ( hemma i Storuman ) som sa att det är roligt. Vi hamnade i Rättvik på sommarrodel. Det kommer bilder senare, men roligt var det - tänk om "nån" hade pengar så skulle vi kunna ordna sånt i Storuman. Det skulle vara en höjdare.
Sen blev det en glass i Rättvik innan vi drog hemöver för att se nästa ispass. Storkillen har lite problem med hjälmens hakband så ví försökte fixa det. Intog god middag- sörlebäckens älekötte med pären o såsn. Mumma !
Så var det dax för match för storkillen - hann dock inte se hela då vi åkte t Orsakorsningen och inväntade min börs som var på väg nerför landet i en stor bil m husvagn efter. Puss och tack snälla ni för att ni "tog er tid" att stanna och lämna min plånka- inte så mycket pengar som leg. och kort var det nödvändiga. 
De två yngre fick följa med de andra storumanfolket hem och se film vilket var mycket uppskattat. Stort tack för det med.

Har pratat med "hemma" idag. Mamsen hade bakat bullar- mellankillen hoppas på "rester"  när han kommer hem. Och systeryster hade varit på gravsättning för vår fina farfar. Jag kunde inte vara med, men har tänkt på dem/honom hela eftermiddagen. Jag får gå och lägga en blomma på graven när jag kommer hem.  
Fina fina barska stränga men ändock fina farfar, som jag verkligen hade önskat att han skulle få några år till med sin fru. Nu när han opererat höften och var fräsch i den. Men det är väl det som är mest rättvist här i världen. Tiden är utmätt. Oftast.

Nu är det dax att leta reda på sängen- få se om jag hittar den ...

MellanKillen och lilla K hade tävling i bilen, Gissa djur heter den, lilla K skulle gissa på ett djur som mellanK tänkte på. Djuret skulle börja på P. Hon fick flera ledtrådar men lyckades inte. Till slut sa mellanK; Men du - det är ett djur som börjar på Ping och slutar på nåt som föräldrarna brukar dricka.
Lilla K lyckades dock ändå inte så till slut säger mellanK - Kan det vara PingÖl ???
NEEEEJ Skriker lilla K - det finns inget som heter det!!! Till slut fick mellanK tala om att det ju var - PINGVIN ;0P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0