Sivan och kompis !

Sivan har sin bästis boende här en vecka. Bästisens matte och husse är på Island en vecka. De åkte till Umeå idag - och har lämnat sin ögonsten här hos oss.
Roligt tycker vi att få rå om henne en hel vecka.
Och superduperroligt tycker Sivan att ha sin bästis här dygnet runt. Men det är olika de här damerna. Sivan är som - som - som en vespa, Zita är mer som en porsche. Sivan är som mer så där - bondflicka medans Zita hör hemma i de finare salongerna. Det märks på så många sätt. Sivan hon galopperar med hela kroppen och nosen i backen hela tiden. Zita hon springer väldigt graciöst med huvudet högt och långa fina steg. Sivan hon slafsar i sig maten på en gång den kommit fram. Zita - hon äter några kulor nu och då ... eventuellt. Sivan - hon sticker så fort hon får chansen. Zita hon följer med som hand i handske. Sivan  hon tuggar på ben och slamsar runt med leksaker. Zita hon tuggar bara på ben om någon håller i dem- och hon är nästan rädd för de där leksakerna som piper - som Sivan tycker är mest lattjo lajban.
Sivan hon kastar sig fram på folk och lägger sig på rygg - efter att hon hoppat upp och ner framför och på dem en kvart först. Zita - hon lyfter på huvudet - och reser sig möjligen upp för att komma och kolla vad som står på. Eventuellt. Hon hälsar inte på vem som helst - medans Sivan skulle kunna rusa på Frankensteins moster om hon kom hit. Bara för att få bli kliad.
Men vi njuter som sagt av att få låna henne ett tag. ( Sen säger de att hundar ofta liknar sina mattar/hussar... jag vet inte hur jag ska tolka det ... )
Ikväll cyklade vi en sväng - och det gick jättebra.
Sen for jag och cyklade med M L ett pass- det var dyngdrygt jobbigt - men fantastiskt kul!
I morgon är en ny härlig dag - med nya roliga uppdrag !

Sköt om er - vi ses och vi hörs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0