A-laget ???

Var lite rädd att de skulle tro jag kvalar in till A-laget när jag gick in på systemet och shoppade inför The Winelottery som gick av stapeln ikväll i Mejans superfina nya bostad.
Jag lastade korgen full av diverse godsaker, men vi var flera som ville vinna första pris inför Storumandagarnas festligheter, tyvärr så bidrog jag bara den här gången, inte en liten kork ens blev det till mig. Såååå, jag får nog trava in på systemet i morgon igen och köpa nåt gott till helgen - och vad tror ni jag ligger på för lista då ???
I alla fall så var det en trevlig kväll med fina brudar.
Jag hoppade box och allt vad det hette eftersom jag inte känner mig som jag ska, fick inget sällskap samt att regnvädret gjorde att andningsapparaten som sitter mellan huvudet och magen höll på korka igen. Att jag sen höll på måla gjorde inte saken bättre.
Tur det finns symbicort.
Trött och slut, ingen gaist medans maken springer runt som en hög Duracellkanin.
Vad kan väl göra att gaisten tar slut om inte det. Men men tur är väl att nån känner sig på topp.

Hann det jag tänkt på jobbet i alla fall även om jag tog mig hem mycket senare än jag tänkt.
I morgon kommer mor hem, ska bli mysigt, undrar om inte jag ska beställa palt med henne, lät så gott när pinglorna pratade palt idag. 

Har hittat en ny favoritproviva förresten ; 
Proviva Med Blodapelsin Aronia smak. Mums!

Nu ska jag se Morden i Midsomer m mellanK - han sitter hela tiden och säger " Nu händer det nåt mamma, nu händer det nåt !!!" Och nu hände det verkligen nåt !!! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0