7 År

För sju år sen så vaknade jag upp - en fin solig dag - med en liten bebis bredvid mig, hon var alldeles ny ... föddes kl 01,42, alldeles liten, alldeles skrövlig så där som bara nyfödda små bebisar är.
Hon var så snäll, mådde bra , bara åt och sov. Hennes stora bröder var så stolta, de ville verkligen ha en liten syster. MellanKillen bestämde snabbt att hennes lilla söta höghets namn skulle från den dagen vara - Greta Grävling.
Vi andra gick inte med på det - men han kallade henne för det länge- och om nån frågade vad hon skulle heta så var svaret givet - Greta Grävling.
Idag fyller hon alltså sju år stora kärleksprinsessan. Hon är sötast, finast, goast och bara bäst. MEN hon ger oss många gånger gråa hår mycket p.g.av hennes otroliga envishet, hennes förmåga att tända till på alla cylindrar på tre röda ( även om det nu för tiden inte händer så ofta som för några år sen då hennes bröder älskade att tända de där cylindrarna ) och hennes tårar som hon plockar fram då minsta lilla bagatell går henne emot ( hon har lärt sig det kvinnliga tricket som biter på män i alla åldrar tror jag ;0)

Grattis till vår (stora)  Lilla KärleksPrinsessa ...
      





    

Kommentarer
Postat av: anna

Grattis Alma!! Många kramar från oss

2010-06-14 @ 11:00:37
URL: http://blogg.mama.nu/annaochlova
Postat av: Helen M

Grattis Alma Du skulle ha varit här idag o fått bada med oss i Havet varmt o skönt

2010-06-14 @ 11:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0