90 grader

Plitar ner några rader innan jag her mig hemöver för middag.
Idag har varit en rantardag utan dess like. Men det är roligt det med.

MellanK har dragit iväg på fjälltur med fritidsledarna, han var lite spänd, de skulle gå till Atoklinten och sova i tält där. Packningen fick de bära själva. Skoj att han ville med tycker jag. Han plockade fram igårkväll och packade ner det som stod på listan. Allt i plastpåsar för att inte det skulle bli blött vid ev. regn.
Igårkväll när jag skulle säga godnatt så hade han lite funderingar. Bl annat så undrade han om det fanns utedass där de ska hålla till.??? Till saken hör att vi övriga i familjen har gett mellanK förbud att gå på toaletten på bottenvåningen eftersom han sitter såååååååå länge, han får använda sig av den på övervåningen. Ingen kan använda den där nere på minst 40 minuter när han är framme. 20 minuter för att göra nr 2 och 20 minuter till innan nån annan kan gå in där.
Så när han hörde att det inte finns nåt utedass blev han bekymrad - minst sagt.
" Hur ska jag göra då mamma ?? Jag kommer ju att ha enorma benmuskler när jag kommer hem, tänk att stå i 90 grader i 20 minuter!!! "
ja stackaren, stå och göra nummer två, med benen i nittio graders vinkel i 20 minuter...

Lilla K hade också tänkt följa med, men vi fick henne att överväga andra möjligheter, hon åkte m moster t stugan i stället. Så mellanK stannar där i morgon på vägen hem. Och vi får väl se om inte vi övriga också drar uppöver så småningom, det är ju Tärnamarknaden.
Jag har visat hus idag, det blir nog inte så länge till, augusti, september ut som det ser ut. Trist, men så är det ibland. Kanonroligt är det och jag skulle gärna fortsätta ! Men annars får jag väl leva på kärlek tills vidare. Det går bra det med ;0) Om jag inte hittar på nåt annat roligt att fördriva min gigantiska fritid med !

Trist väder fortfarande, men det ids vi inte prata mer om.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0