Tandläkaren = Check!

För den här gången i alla fall - men jag ska dit om två veckor igen.
Hurvas jag kan inte prata med nån jag går in i mig själv och fokuserar helt på vad som komma skall när jag ska äntra dörrarna till Mr Ferry ! Och återigen när jag går ut tackar jag och ser glad ut klämmer till med ett checkt leende - fast jag känner mig fattig, ont i munnen, skakig i benen och svetten lackar ...
Men jag vill inte tänka på hur det skulle varit om jag inte hade gått dit ...

Och nu är det Fredag - Storkillen ska ut på äventyr med kompisar, förmanande mamman kommer med förmaningstal men mest handlar det om att man har ett förtroende som man inte bör missbruka inför kommande äventyr. Vi får väl se. Jag ser i ögonen på barnet att han tycker jag gaggar skit- jag har inte en aning- nog vet han- det finns väl inget som kan hända - "JAAAA VI ÄR FÖRSIKTIGA" - Jag ser det i ögonen för jag känner igen det. Jag minns hur det var . Vad visste de vuxna , det var ju hundra år sen de var unga själv, vuxna har ju inte en susning om hur livet ska levas för att få ut mesta möjliga roliga !
Och det är väl så - alla ska vi gå på våra egna nitar och göra våra egna misstag - bara man lär sig av dem. Men åh så mycket lättare det hade varit för barnen om de lärt sig lite av mina misstag först ;0)
Meeeen jag hoppas de har roligt i alla fall!

Och min helg - det finns inga planer alls, och det är så skönt ! Kanske badet, kanske bowling, kanske bara vara hemma elda i kaminen och mysa med lilla K som definitivt avstyrde alla planer på att eventuellt följa med mellanK till Lycksele för att titta på deras match. Så ser det ut nu i alla fall. Men vis av tidigare erfarenheter så kan allt ändra sig - snabbt ! Och är det något jag lärt mig här i livet är att det kan förändras blixtsnabbt.

Och apropå det - så är det sparkfest i Stensele i helgen - i fjol åkte jag ner och hämtade Mejan när hon gjorde dansgolvet osäkert m vännen... vännen som inte finns längre... jag kom in i - nästan pyjamas och blev uppdragen på dansgolvet och fick varmaste långa kramen och fick se glada ögon. Det var då ... för ett år sen...
Nu rör sig tankarna mycket åt det hållet ... inte bara för mig - det vet jag.
Då känns ett tandläkarbesök som en bagatell...
Kram på er alla !!!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Vilket härligt initiativ! :) Hoppas det går vägen, då vill jag spinna med er när jag är hemma..



Tittade genom några gamla kort häromdagen.. hennes lysande vackra ögon kommer alltid finnas i minnet.. <3

2010-01-30 @ 11:42:54
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0