Lyckliga ögon

Vilken härlig dag - något smolk i bägaren men i stort en härlig dag !

Jag och de två yngre fick sovmorgon och tog det lugnt på morgon.
Mamsen hade nåt möte som hon drog iväg på så vi åt frukost och åkte iväg på Djurmagazinet shoppade lite och träffade bekanta, riktigt roligt ! Lite skokanonen och klädhuset. Lilla k handlade lite smågrejor till "lillkusinen" så nu hoppas vi att vi tar oss förbi där. Sen blev det Dragonhallarna och hockey för mellanK - en match som de vann men inte helt enkelt.

Jag och mina söta löss drog oss hemöver till min mamms, bytte kläder och - eftersom vi fortfarande var "ensam hemma" så drog vi ner på stan för intag av middag på någon lagom trevlig restaurang. Det var ju rätt lugnt tyckte vi och parkerade i nannahuset. Vi skulle ju vara på Idun(läste jag mig till på biljetten tidigare under dagen). Så vi åt lite kinamat - smaskens- sen strosade vi lugnt till Sega Råttan och köpte lite godis. Sen skulle vi flanera lite och lugnt landa i stolen på Idun. Det var bara det att musikalen vi skulle på inte var på Idun - den var på Aula Nordica.
Stress, stress, med 25 minuter kvar innan det började då vi med hjälp av två storumanbor fick veta att vi var fel ute. Men med lite telefonassistans av moster och snabb gasarfot så hann vi fram i tid.
Och fick kanonplatser. Längst fram. Vi kände svettlukten och ångorna fläktade oss i ansiktet.
Vi var helnöjda - glada ögon på mina glada barn. Lilla K var bara helnöjd hela hon. Just nu tränar hon på att stå på huvudet i mormors vardagsrum.

Storkillens match slutade inte bra, men de tar nya tag i morgon och vi ska dit och heja. Mot Norsjö kl 09.00 i morgon bitti med andra ord.

Sov gott alla ni där ute !

Kommentarer
Postat av: Hera

Precis samma sak gjorde M å jag för nåt år sedan...vi åt på en restaurang nära Idun...tog gott om tid på oss och fick sedan åka i ilfart med taxi...

2010-01-24 @ 23:51:17
URL: http://hera.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Men tur att det ordna sig till slut. Man hinner få upp pulsen när sånt händer=)

2010-01-25 @ 09:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0