Game Fair !

Welll well welll, en summering av helgen i ord, ni har ju fått några bilder under helgen. Vi har haft en - som mina ungar säger - helt AWESOME helg !
Vi drog iväg på torsdag eftermiddag, efter att maken och storK slutade jobbet, kosan styrdes mot Åre där vi tillsammans med vänner hyrt en lägenhet, mitt i centrala Åre.
En fin lägenhet - lyxigt med bastu och utsikt över Åre by. ( Om man nu kan säga by om Åres centrum?)
Vi kom fram rätt sent efter diverse felstyrningar i rondeller och även i själva Åre. Men vi kom fram.
Fredag och lördag gick vi på Fäviken - åh vad mycket roligt att titta på och lyssna på, många fina hundar och mycket som var intressant och roligt. Mycket olika skytte som man fick prova på.
Storkillen vann 1000 kr i Intersports monter på fredagen genom att skjuta skidskytte kombinerat med att springa straffrundor. Han tog sig till final i särskjutning bland annat genom att möta lillebror som också kommit till vidare.
Härlig seger av killen. MellanK´s bästis vann 500 kr genom att skjuta på ägg. Även på lördag var storKillen i final. Tyvärr så  klickade bössan och sen slog nerverna till, så det blev ingen vinst den dagen. Men Träffsäkra killar hade vi med oss.
Väl hemma i Lägenheten på kvällarna åt vi gott och drack gott, fick främmande , och fler vänner anslöt- lite otippat-  hemifrån på fredag.
Barnen hann besöka "lyxhotellet" flera gånger under helgen, där det fanns bowling, inomhusminigolf, disc-golf, golfsimulator och massa mer att titta på.
Söndagen tog vi oss upp på Åreskutan, jag gick inte ända upp, men kabinbanan åkte jag - trots min skräck för dylika saker. Upp gick bra - ner var värre. Jag fattar inte att man ger sig utför de backar som finns där ... men det gör man. Storkillen och kompis hyrde cyklar och utrustning och ägnade HELA söndagen åt Downhillcykling. De hade en kanondag och vill absolut göra om det !

En summering av helgen = Vi tycker mässan är kanonbra för alla i alla åldrar, det finns hästar, hundar, jakt, vapen, mat, uppvisningar och föreläsningar. Ungarna stormtrivdes allihopa. T. o m vännerna som inte var så sugna - den kvinnliga delen- tyckte nog att det var helt okej. Och nästa gång blir det att stå på området med husvagn.
Åre är ett jättefint ställe - jag har ju bara sett det på sommaren. Men det är nog fantastiskt fint på vintern med.

               

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Har inte tänkt Åre som en semesterort på sommaren, men det låter ju som ni har haft det kanon. Kanske får bli en framtida semestertripp.

2010-08-02 @ 15:56:14
Postat av: Anonym

http://www.bikenorth.se/



Tur att Downhillcykling även finns i Hemavan, närmare än Åre

2010-08-04 @ 07:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0