en gång till

Vi är inte friska ! Storkillen har nu ont i magen och jag är inte heller riktigt kry... vad ska det bli av oss ???
Men nu har jag tagit tag i några åtgärder för att vi ska bli kryare (hoppas hoppas), om jag nu fick superdunderreceptet som nämndes ikväll så ska jag inhandla lite ingefära i morgon. Det är nog det enda jag minns...

Meeeeen det händer saker runt oss ändå. Och som vanligt önskar jag mig mera tid på dygnet när jag fyller jämt i maj...Få se om det är nån som har tumme med de gudarna!? Om man fick sova typ 7-8 timmar och sen hade man minst 20 timmar för att roligt. Som det är nu så minskar man sömntiden och då blir de lite tungt till slut...Och med roligt menar jag då naturligtvis allt annat som händer under dagen, jobb,fritid, kramas med mina bästa m.m m.m...

Har varit på hockeyladan tre kvällar i rad, möte, möte, möte. Där händer det lite grejer, så skojigt - men lite spännande i vissa bitar- hur det ska roddas ihop!
Vi planerar för nästa års hockeyskola bland annat ! Det ni - då blir det lattjo!
Ikväll hanns det även med att prova lite nyheter på cykelfronten- Cypichi. DET vill jag göra IGEN !!!
Skoj att prova nåt nytt hoppas bara att det kommer att finnas flera kvällar!

Har annat som jag också grunnar på och ska försöka rodda ihop... får väl se vad det sägs från andra håll. Hoppas hoppas där med! Håll tummarna är ni snälla !

En gång till blev det en björn fälld för Nilo- björnarnas fasa och lodjurens skräck. Idag sköts en björn i Skarven på ett ståndskall! Grattis till alla inblandade !!! Så roligt att det går bra för er.

Kommentarer
Postat av: Christina

Hellu! Kan ana mig till att det är Carro som lämnat superdunderkuren vidare :) så här lyder min variant: riv en bit färsk ingefära, blanda med saften av en halv citron, en nypa salt och svep :) Toppen för njurarna har jag hört och dessutom tycks den skrämma förkylningar. Funkar för mig! Jag tror att Carro blandade i en gnutta honung oxå :) Krya på er!

2010-08-31 @ 22:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0