Vilken dag är det idag ?

Ja det känns som man är lite "dagavill" men eftersom jag på begravningen för Mr G fick veta att idag är sveriges mest vanliga födelsedag och att mannen som berättade det fyller år idag - så vet jag att det är lördag den 10 april !
Grattis Till Herr S på din födelsedag ! Om inte mamma har ringt dig så hälsar hon också- hon pratade om er idag när hon öppnade paketet med fåglarna. Jättefina !

I alla fall så har dagen gått och vi har hunnit massor vilket är tur för jag har hjärtklappning och stressflås över allt jag ska hinna. Maken och jag åker ju bort i morgon. Är borta till natten mot onsdag. Och mamsen ska vara här med guldäggen.

Vi hann på loppis och affärer idag. Hann en fika hos vännen på hennes härliga altan. Mys.
Vi hann shoppa lite till huset, sätta upp gardinstång, fönsterbräda,gardiner, putsa fönster, fixa och trixa. Systeryster med maken var också där så vi "hann" med att riva ut väggen som ska bort i köket.
Skotta spån, bära gamla bräder och riva och dra. Det är långtifrån klart men nu kan man ana hur bra det kan bli. Jag har föreslagit delad vårdnad om huset. Varannan vecka där och varannan vecka här hos Maken och barnen. Mamsen var inte så hågad på förslaget. Förstår inte riktigt varför...

I alla fall så har det packats och tvättats - eftersom vi ska på "affärsresa"
Vars ???  Jo till           

                  - rebus -



                          +



Vi åker tidigt i morgon bitti ... så nu ska jag kasta mig framför tvn en stund.

Kommentarer
Postat av: Maria

Antar att det räknas som fusk om jag svarar så jag skiter i det =) Ha en bra resa iaf =)

2010-04-10 @ 21:57:50
URL: http://mejan.blogg.se/
Postat av: Linda

Åland! Kul, jag följer med! =)

2010-04-11 @ 00:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0