fetstek

Ikväll har vi haft en bra uppdelning, maken har styckat och packat köttet, och jag har städat!
StorK har hjälpt pappan så han stod inte alleles själv.
Däremot blir det lite spännande när vi ska tillaga maten och det står stek , fetstek, revben, och köttfärs på allt ... Den där fetsteken plockar inte jag upp- jag gillar inte de där fetbitarna som maken gärna äter.
Han kan ju gärna röka "gompen" och äta ... Blä ...

Samt att jag packat iväg lilla k till systeryster för att vi skulle jaga i morgon, samt skjutsat och hämtat mellanK på hockeyträningen, samt rusat in och ut på jobbet där vi har en ny pingla som ska lära upp sig, vilket jag hoppas går bra för i såna f ska hon jobba lite i helgen... hon är duktig så jag tror på henne ( och hoppas )

Men sen är det ju så att vi hosta och kraxar ikapp maken och jag, inte riktigt krya nån av oss - och naturligtvis så är ju maken värst illa däran... alltså sjukare än vad jag är.
SÅ hur som helst så har vi bestämt att vi kliver inte upp och åker ut på älgjakt på riktigt utan vi åker när vi är klara och kollat vädret, sen är vi ute tills vi är nöjda - så ser vi vad det blir ?!
Jag vill gärna jaga fler dagar och inte sitta en dag i kyla och snålblåst och bli sjuk igen...
ARRGHHHH vad svårt det är ...

Men - nu har de burit ner alla stekbitar och revben så nu blir det sängen ! Alldeles säkert !

PS MellanK fick med sig tre bronsmedaljer hem från kommunmästerskapetn- han är en cooling som inte egentligen brydde sig om resultatet men det kändes bra - det är skönt med en sån cooling ibland DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0