telefonsamtal

har jag fått idag , flera stycken, det är trevligt med telefonsamtal- oftast!
Idag var det blandat - både trevligt och inte så  roligt, men jag är glad att få dessa samtal ändå, då är man redo på att det finns en verklighet som man inte vet om men som man kan drabbas av om det vill sig så.
Och jag är glad över folk som tar tag i saker som kan vara otrevliga att plöja igenom- många blundar för problem och låter det vara av olika anledningar, med risk för att det blir verkligt stora problem innan slutet!

Ungefär som med vår frysbox... där är det gigantiska problem, jag fattar inte hur varor kan gömma sig så som det är i frysen, jag har varit nere och grävt ( var på jakt efter glass men .... hittade ingen :-() det jag hittade där finns inte ord för, Bl annat bär sen - ja sen 1900 talet nån gång, kakor bakade till julen 2001, semlebullar från i vintras, saffransbullar en stor påse , halvsmält och sen nerfryst glass som var det absolut mest oaptitliga jag sett på länge, sen var det några påsar och burkar med onämnbara saker - jag vet inte ens vad det var... vill inte veta!
Jag stuvade bara om allt och tänkte att det där tar jag nån annan gång- så i början av nästa århundrade kanske nån gör en arkeologisk utgrävning och upptäcker vad vi levde av på " den gamla goda tiden"

Ja och så lilla K har feber, ont i örat, vi har inte börjat m penicillin skulle försöka bota m nässpray och alvedon så det blir nog att ringa sjukan i morgon gissar jag.
MellanK ska förhoppningsvis ta sig t skolan i morgon!
StorK har messat - han  har det nog bra !

Maken och jag tog en tur t Gunnarberg och shoppade lite nödvändigheter inför en kommande familjeutökning.
Jag hoppade över boxing och putsade fönster och satt upp nya gardiner istället...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0