Måndag ...........

Dagarna går vidare , det är den 9 Mars idag , min söta systerdotter fyller 14 år en riktig fjortisbrud ... men söt och snäll ändå !

GRATTIS MOA !!!


Vännen frissan fyller också år, hennes make fyller jämt om nån vecka, på samma dag som Söta systerdotterns pappa ... Det är med andra ord tårtätartider nu !

MellanK är hemma idag - inte pigg alls. StorK är ledig från skolan , så gissa var han tillbringar sin dag ???? Jo Isladan, man skulle kunna tro att han är trött på att vara där , speciellt efter en sån här helg, men icke sa nicke ...
Nu tar de bort isen på torsdag så det är väl därför de ska pressa det sista ur skridskomusklerna innan det är definitivt slut för säsongen ! Men jag fick honom att skotta snö innan han for så lite nytta har han gjort ( hoppas jag )

Det är snöfall idag , har snöat sen igår så det kan nog bli mer snöskottning, trodde snöandet var slut nu men - Jag trodde fel !




Vännen var in och rapporterade från resan till Övik , jag berättade nog aldrig det - de tog Guld laget som vännens dotter J J och M E var med i och det var 2 tjejer till med från Storuman , det laget tog brons.
Storumanflickorna hade gett ett gott intryck och var välkommen tillbakas ! Bra reklam för Storumanhockey !

Nu är det 11 dagar sen , jag fattar inte att det har hänt , håller m lillaK , det känns som att hon lever och vi träffar henne snart...


Kommentarer
Postat av: Monica

Du får gratta frissan från mig... Kram kram

2009-03-09 @ 15:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0